Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat poolhus Fanø. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 45 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit privat poolhus Fanø her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde dit privat poolhus Fanø her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én krone for at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne privat poolhus Fanø til en lavere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde sommerferie i et privat poolhus Fanø, og derfor er der også rift om dem.Jo tidligere du går i gang med at gå på udkig efter et privat poolhus Fanø til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Brugervurderinger

Har man børn med, er skovlegepladsen absolut et besøg værd.

super lækkert

Det er meget charmerende med kaniner, dådyr og fasaner lige uden for vinduet

området er som et sommerhusområde skal være (natur)

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat poolhus Fanø til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat poolhus Fanø, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

6 stjerner. Fik en usædvanlig god service i telefonen, da jeg skulle finde en bolig i nærheden af den, min søster havde lejet. Super Super!

Super hurtig besvarelse af reservation af ferielejlighed til vinterferie Østrig. Vi fik omgående svar på vores henvendelse på reservation. Har tidligere booket ferielejlighed ved Feline, virker meget professionelt og pålideligt.

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

God hjemmeside, fine priser.

Vælg mellem 45 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet