Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et poolhuse på Lolland. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 18 sommerhuse Destinationer under Lolland

Lej dit poolhuse på Lolland her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit poolhuse på Lolland her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige poolhuse på Lolland.

Når du booker et poolhuse på Lolland hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et poolhuse på Lolland hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du går på jagt efter et poolhuse på Lolland, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det, at du herved forbedrer dine chancer for at booke det poolhuse på Lolland, som du helst vil holde sommerferie i.

Tips til området

Skøn beliggenhed, dejlig natur.

har været der i 35 år med mellemrum. dejligt område.

Lækkert område årstiden taget i betragtning. Masser af muligheder for gåture og køreture. Igen ville vi gerne gentage i sommeren

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhuse på Lolland til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhuse på Lolland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Udmærket, alt kom med mail

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Har lejet ved Feline mange gange og det har altid været en super god oplevelse og en fornøjelse så nemt det går. Tak fordi I gør booking af sommerhus så overskueligt og nemt! Stort 5 tal fra os!

Vælg mellem 18 sommerhuse

Andre artikler om Lolland

  • Sommerhus Lolland privat leje

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler