Et poolhus på Sydfyn er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 6 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit poolhus på Sydfyn her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt poolhus på Sydfyn her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig intet som helst at opnå alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne poolhus på Sydfyn til en lavere pris end os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Dejligt roligt område, strand, vand og gåture perfekt.

Skøn natur

Hyggeligt og meget naturskønt. Gode muligheder for gåture og små udflugter.

Bedre beliggenhed findes næsten ikke. Skøn strand.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det poolhus på Sydfyn, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhus på Sydfyn til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Sydfyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer med online booking

God information og rådgivning da vi ringede til jer.

Altid flinke og hjælpsomlige ved mail og telefon opkald. Har kun haft gode oplevelser.

Alt forløb fint og venlig receptionist i telefonen som var klar til at hjælpe med at svare på vores spørgsmål når vi ringede ind.

Vælg mellem 6 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

 • Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
 • sommerhus Sydfyn privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden. BRØDTEKST
 • Sommerhus Fyn billig

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.