Et poolhus på Møn er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit poolhus på Møn her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit poolhus på Møn hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige poolhus på Møn.

Når du booker et poolhus på Møn hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et poolhus på Møn hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde ferie i et poolhus på Møn, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du begynder at lede efter et poolhus på Møn til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til oplevelser i området

Skøn beliggenhed

Der er en fantastisk gåtur bag det gamle sukerkogeri, gåafstand til alle mulige butikker

Flot beliggenhed af centret og Møn er jo dejlig - og imponerende med den nære beliggenhed af klinten

Besøg på Liselund Slot

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket poolhus på Møn du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus på Møn til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Møn, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Absolut god service via internet og mail.

Kun rosende ord til bookingforløbet :)

Kanon god service. Jeg har lige bestilt en ferie ved Feline Holidays og har fået en fin service og fået svar på mail med mindre end en dag, selv om de skrive op til 24 timer, dejlig med svar omgående når man gerne vil bestille ferie og lige har et lille spørgsmål :-)

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler