Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Sjælland. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 143 sommerhuse Destinationer under Sjælland
luksus sommerhus sjælland udlejning_130-E06175
Emne nr. 130-E06175.

Luksus sommerhus udlejning på Sjælland – Book her!

Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Sjælland. Der kan du i løbet af kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det perfekte luksus sommerhus på Sjælland. Enkelt og sikkert.

De fleste luksus sommerhuse på Sjælland ligger i Odsherred og Nordsjælland. Herudover findes et mindre antal huse på resten af Sjælland. Klik på et af linkene for at se luksus sommerhuse i det pågældende område:

OdsherredNordsjælland - SlagelseVordingborgPræstøSe alle luksus sommerhuse på Sjælland

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Ikke overraskende er den mest efterspurgte del af året sommerferien, nærmere bestemt uge 28-32. Disse uger er skarpt forfulgt af efterårsferien i uge 42. Hvad enten der er tale om sommerferie eller efterårsferie gælder den grundregel, at der er stor efterspørgsel på et forholdsvist begrænset antal luksus sommerhuse.

Vi råder dig derfor klart til at begynde at søge efter dit luksus sommerhus på Sjælland i så god tid som det er muligt. Jo længere tid der er til ankomstdatoen, jo flere luksus sommerhuse vil der være at vælge blandt. Det betyder dels at du nemmere kan få opfyldt dine ønsker til beliggenhed, størrelse og indretning, dels at du kan få sommerhuset i den eller de uger, der står øverst på din ønskeseddel.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Sjælland i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Sjælland i 2 uger her

luksus pool sommerhus_053-HA129
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 053-HA129.

Se alle luksus sommerhuse med pool på Sjælland her

sommerhus med aktivitetsrum_090-30682
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Weekendophold og miniferie: Huse i alle størrelser

Et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Sjælland kan sagtens lade sig gøre. Vi udlejer huse i alle størrelser, og derfor er der frit spil til at du og familien kan tage af sted alene, eller sammen med et flere sæt gode venner. Alt kan lade sig gøre.

Hvis du har brug for hjælp eller gerne vil have 2 sommerhuse ved siden af eller tæt ved hinanden, hjælper vi gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Det er muligt at leje et sommerhus for helt ned til 2 overnatninger. Det giver stor fleksibilitet til at tilpasse lejeperioden så den præcist matcher dine ønsker.

TIP: Vi gør opmærksom på at der er mange flere luksus sommerhuse at vælge imellem, hvis du tager 3 overnatninger i stedet for 2. I langt de fleste tilfælde vil den ekstra overnatning kun koste et beskedent beløb ekstra, fordi de første 2 relativt set er de dyreste.

Du får kort sagt ekstra tid til afslapning og hygge med dem du holder mest af, uden at det koster ret meget mere.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Sjælland med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Sjælland med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Sjælland med 4 overnatninger her

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at booke dit luksus sommerhus på Sjælland hos Feline, vil du helt automatisk være dækket af vores prisgaranti. Det betyder på jævnt dansk at vi garanterer, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Sjælland til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der alligevel sker en smutter i vores priskontrol overfører vi hele differencen til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 143 sommerhuse

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler