Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Møn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit luksus sommerhus på Møn her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit luksus sommerhus på Møn her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus på Møn.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid den billigste pris på et luksus sommerhus på Møn hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et luksus sommerhus på Møn, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo tidligere du begynder at gå på udkig efter et luksus sommerhus på Møn til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til ferieoplevelser i området

Smuk natur og gode muligheder for adspredelse

havnen, stranden, tæt på møns klint

Dejlig udsigt fra huset

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det luksus sommerhus på Møn, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Møn til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Møn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har booket et sommerhus. Det var nemt og hurtigt.

Super vi bestilte huset dagen før vi tog afsted og alt blev klaret over nettet....

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

Supernemt at søge og finde lige det, man leder efter.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler