Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Mors. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 10 sommerhuse
luksus sommerhus på mors til udlejning_160-B6302
Emne nr. 160-B6302.

Luksus sommerhus udlejning på Mors – Book her!

Feline giver dig til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhus til udlejning på Mors. Det betyder at du nemt kan få et overblik over alle mulighederne, og at du uden besvær kan finde det perfekte luksus sommerhus på Mors. Enkelt og sikkert.

Det er en forholdsvis lille andel af sommerhusene på Mors, som har egen swimmingpool. De er alle beliggende på den sydlige del af øen.

Find dit luksus sommerhus på Mors her

1-2 ugers ferie? Book i god tid!

Da mængden af luksus sommerhus på Mors som nævnt ikke er så stor, anbefaler vi at du får ordnet bookingen så længe som muligt, inden ferie begynder. Det gælder især når der er er tale om de mest eftertragtede uger i sommerferien (28 til 32) – og også for efterårsferien i uge 42.

På den måde vil du få flest muligt huse at vælge imellem, og også de bedste chancer for at leje et af dem i den eller de uger, som står øverst på familiens ferieprogram.

Find dit luksus sommerhus på Mors (1 uge) her

Find dit luksus sommerhus på Mors (2 uger) her

luksus pool sommerhus på mors_160-B6302
Emne nr. 160-B6302.

Se alle luksus sommerhuse med pool på Mors her

Weekendophold og miniferie

Det kan sagtens lade sig gøre at arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Mors. Du kan selv bestemme antallet af overnatninger, og derfor kan du sammensætte præcis det ophold, du gerne vil have.

Tip: Hvis du vælger 3 overnatninger i stedet for 2 vil du i langt de fleste tilfælde se, at den ekstra overnatning ikke koster ret meget ekstra. Der vil typisk også være lidt flere luksus sommerhuse at vælge mellem.

Find dit luksus sommerhus på Mors (2 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus på Mors (3 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus på Mors (4 overnatninger) her

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline vil du altid være dækket af vores prisgaranti. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et luksus sommerhus på Mors. Kort sagt lover vi dig, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Mors til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, refunderer vi hele differencen. Beløbet overføres til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Mors, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Mors

 • Sommerhus Mors

  Mors er et fredeligt og naturskønt område som byder på mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er mange børnevenlige strande, en forlystelsespark med vandland, en jungle med fritgående dyr og tusindvis af farvestrålende blomster. Tag også børnene med på jagt efter forsteninger.
  Mindre sommerhus til 4 personer beliggende på Mors med flot udsigt til Sallingsund.
 • Privat udlejning af feriebolig på Mors

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig på Mors. Du finder nemt finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
  Mors Emne nr. 084-L13132

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.