Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn overnatning. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit luksus sommerhus Møn overnatning her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt luksus sommerhus Møn overnatning her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus Møn overnatning til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Stranden også god for voksne.

havnen, stranden, tæt på møns klint

fantastisk natur

Smuk natur og gode muligheder for adspredelse

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Møn overnatning til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Møn overnatning, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt at booke ferien. Sad med familien og søgte et sommerhus til sommerferien. Eneste problem var at vælge det vi ville have mellem dem systemet havde søgt ud til os. Nu skal vi bare vente på, at det bliver sommerferie.

Vi har igen booket ved Feline alt var som forventet.

Meget nemt og hurtigt.

Altid flinke og hjælpsomlige ved mail og telefon opkald. Har kun haft gode oplevelser.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Møn

 • Sommerhus Møn

  Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
  Dejligt sommerhus til 6 personer, kun 150 fra Ulvshale sand- og badestrand på Møn
 • Sommerhus Møn weekend

  Et sommerhus Møn weekend er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
 • Luksus sommerhus Møn last minute

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn last minute. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler