Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn leje privat. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit luksus sommerhus Møn leje privat her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit luksus sommerhus Møn leje privat hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et luksus sommerhus Møn leje privat hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde ferie i et luksus sommerhus Møn leje privat, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo tidligere du starter med at søge efter et luksus sommerhus Møn leje privat til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger

Rigtig flot natur, og store havørreder:-)

Stranden også god for voksne.

fantastisk natur

Perfekt placering

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Møn leje privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Møn leje privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi har booket flere ting igennem Feline.dk, bl.a. flere forskellige feriecentre/huse i både Danmark og Tyskland. Vi har altid fået en super behandling og rigtig god information, så vi har aldrig været i tvivl om noget ved ankomst. Hver gang er vi blevet positive overrasket over, at det var endnu bedre end det vi var blevet lovet. Vi har også haft stor held med, at vi har været flere familier der har booket samme sted og vi har fået beliggenhed lige ved siden af hinanden.

Super nemt at bestille på nettet.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

God kundeservice. Det er anden gang vi lejer igennem Feline, god kundeservice.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler