Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn leje af. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit luksus sommerhus Møn leje af her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt luksus sommerhus Møn leje af her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Møn leje af.

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et luksus sommerhus Møn leje af hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Man skal gøre opmærksom på Sildemarked, som er der en gang om året, det er hyggeligt. Besøge Liselund, og eks. tage kaffe eller madkurv med. Byens slagter med spisested er top kvalitet. Ismejeriet bør også besøges.

smuk natur

Rigtig flot

Flot beliggenhed af centret og Møn er jo dejlig - og imponerende med den nære beliggenhed af klinten

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Møn leje af hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Møn leje af til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Møn leje af, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Trods vores sene tilmelding gik forløbet smertefrit, tak for det.

Meget ukompliceret, nemt og brugervenligt.

Feline er til at stole på! Annoncerne er overskuelige. Enkelt at søge efter sommerhus, overskuelig side. Godt med information om sommerhuset, fine billeder. Hyggelige ansatte, god service:-) Anbefales!

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler