Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Møn last minute. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 9 sommerhuse Destinationer under Møn

Lej dit luksus sommerhus Møn last minute her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt luksus sommerhus Møn last minute her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et luksus sommerhus Møn last minute hos Feline Holidays.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Roligt område.

havnen, stranden, tæt på møns klint

Naturen i nærområdet er fantastisk. Skøn mad, is og betjening i den lokale biks på strandvejen. Man kan bestille morgenbrød på campingpladsen tæt på. Møn er en magiterning af dansk idyl. Prøv det!

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Møn last minute hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Møn last minute til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Møn last minute, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemmere kan det ikke være. Det er da en fornøjelse med en hjemmeside der virker.

Nem booking, høflig betjening. Ud fra billeder ser det dejligt ud, vi glæder os til at se det i vores sommerferie. Prisen er god.

Har selv booket hjemmefra. Hjemmesiden og bookingforløb helt perfekt - nemt at forstå og bruge.

I var gode til at svare tilbage på mail.

Vælg mellem 9 sommerhuse

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Andre artikler