Et luksus sommerhus Fanø weekendophold er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 33 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit luksus sommerhus Fanø weekendophold her!

Weekend, og miniferie

Du bestemmer selv hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at planlægge fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige krav, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det hos os. Tag på weekend eller miniferie - alt er muligt i et dejligt luksus sommerhus Fanø weekendophold.

Vi anbefaler dog, at du mindst tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det skyldes at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke ret meget mere at få en en ekstra nat i sommerhuset. Det vigtigste er dog, at den ekstra nat giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest sommerhuse at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et luksus sommerhus Fanø weekendophold hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et luksus sommerhus Fanø weekendophold hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Skøn natur og dyreliv. Dejlig stille ro.

helt ok. Spadsere afstand til stranden og let adgang til købmand og Nordby

Super strand. Meget fin sted at have børn med

Dejlig natur omgivelser, med et rigt dyre liv, dagligt besøg af rådyr, kaniner, fasaner. Gå afstand til strand.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Fanø weekendophold du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Fanø weekendophold til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Fanø weekendophold, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget servicemindede og hjælpsomme.

Nemt. Hurtigt. Effektivt.

Lige hjemvendt efter en fantastisk miniferie... Har kun det bedste at sige om firmaet - de yder en super service. 1000 tak - det har været en fornøjelse & vi vil bestemt bruge Feline igen.

Vælg mellem 33 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet