Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Fanø. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 21 sommerhuse Destinationer under Fanø
luksus sommerhus fanø_130-M21010
Emne nr. 130-M21010.

Luksus sommerhus udlejning på Fanø – Book her!

Hos Feline finder du til enhver tid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Fanø. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det perfekte luksus sommerhus på den dejlige og naturskønne ø i Vadehavet. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus til udlejning på Fanø her

Weekendophold og miniferie

Du behøver ikke at leje et luksus sommerhus i en hel uge, hvis du blot ønsker dig nogle afslappende og hyggelige dage på Fanø. Mindre kan sagtens gøre det. Det er muligt at leje et luksus sommerhus på Fanø fra 2 overnatninger og opefter, og derfor har du en meget høj grad af fleksibilitet når det kommer til planlægning af dit ophold.

TIP: Hvis du vælger 3 overnatninger i stedet for 2 vil du få væsentligt flere sommerhuse at vælge imellem. Det vil i langt de fleste tilfælde ikke koste ret meget ekstra at vælge den ekstra overnatning. På samme måde koster det typisk heller ikke ret meget mere at vælge 4 overnatninger i stedet for 3.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fanø (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fanø (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fanø (4 overnatninger) her

1-2 ugers ferie

En sommerferie eller en efterårsferie i et luksus sommerhus på Fanø kan naturligvis også lade sig gøre.

Lige netop på Fanø er det dog særdeles vigtigt at du får klaret bookingen så lang tid som muligt, før din ferie begynder. Det er nemlig kun en mindre del af de mange hundrede sommerhuse på Fanø som har en pool, og dermed kan betegnes som luksus sommerhuse. Efterspørgslen på luksus sommerhusene er særlig stor i uge 28-32 og i uge 42.

Jo tidligere du er ude, jo større vil udvalget af huse være. Samtidig øger du dine chancer for at finde et luksus sommerhus i den eller de uger, du ønsker dig.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fanø (1 uge) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fanø (2 uger) her

luksus sommerhus til udlejning på fanø med pool_130-M21010
Emne nr. 130-M21010.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fanø med pool her

Har du brug for to luksus sommerhuse tæt ved hinanden?

I så fald kan du få et overblik over mulighederne her:

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Lyngvej her

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Vester Storetoft her

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Præstemarken her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus på Fanø hos Feline er du sikker på, at du får den laveste pris på markedet. Vi garanterer nemlig at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Fanø til en billigere pris end vi gør.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, overfører vi hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Fanø, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Send os en mail på info@feline.dk eller ting til 8724 2251.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

 • Sommerhus Fanø

  Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
  Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
 • Luksus sommerhus Fanø last minute

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Fanø privat miniferie

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fanø privat miniferie. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.