Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø miniferie. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 33 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit luksus sommerhus Fanø miniferie her!

Weekend, og miniferie

Det er selvsagt op til dig hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at planlægge fuldstændigt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et dejligt luksus sommerhus Fanø miniferie.

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det skyldes at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb mere at få en overnatning mere. Det vigtigste er dog, at den ekstra nat giver jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du til hver en tid de fleste sommerhuse at vælge mellem, den billigste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Fanø miniferie til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter luksus sommerhus Fanø miniferie RET TIL FLERTAL, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Dejlig beliggenhed.

5 stjerner.

Det er meget charmerende med kaniner, dådyr og fasaner lige uden for vinduet

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Fanø miniferie du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Fanø miniferie til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Fanø miniferie, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig og effektivt. Ringede tilbage som aftalt i forhold til om vi måtte medbringe 3 hunde. Ringede et par gange og fik fint forklaret det jeg var i tvivl om som "første-gangs" lejer.

Nemt at gå til. God instruktion i bookingbekræftelse.

Lige hjemvendt efter en fantastisk miniferie... Har kun det bedste at sige om firmaet - de yder en super service. 1000 tak - det har været en fornøjelse & vi vil bestemt bruge Feline igen.

God hjemmeside, god service, gode priser. Det er 3. gang, vi bookede via Feline Holidays og indtil videre har vi altid været tilfredse. Kan stærkt anbefales.

Vælg mellem 33 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet