Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Allinge. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 47 sommerhuse Destinationer under Allinge
luksus sommerhus allinge_327-DKBO-FCSK-D2
Emne nr. 327-DKBO-FCSK-D2.

Luksus sommerhus i Allinge - Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse i Allinge. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus til din ferie. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Allinge her

Allinge er et af de områder på Bornholm hvor der findes flest luksus sommerhuse med pool. Udvalget er med andre ord stort, og du vil nemt kunne finde det perfekte luksus sommerhus i Allinge til familiens ferie.

1-2 ugers ferie: Book så tidligt som muligt

Solskinsøen, som Bornholm også kaldes, er et af de absolut mest eftertragtede ferieområder i hele Danmark. Efterspørgslen er størst i uge 28-32 og igen i uge 42, hvor der er efterårsferie. Allinge er ingen undtagelse.

Når det er sommerferie og efterårsferie der står på programmet, anbefaler vi derfor at du får ordnet bookingen så tidligt som muligt inden din ferie begynder. På den måde er du sikker på at du får det største udvalg af luksus sommerhuse at vælge imellem. Og endnu vigtigere: du får mulighed for at booke et af dem inden alle de populære uger er udsolgt.

Find dit luksus sommerhus i Allinge (1 uge) her

Find dit luksus sommerhus i Allinge (2 uger) her

luksus sommerhus allinge aftenstemning ved østersøen_327-DKBO-FCSK-D2
En sommeraften ved Østersøen i Allinge.

Se alle luksus sommerhuse med pool i Allinge på denne side.

Weekendophold og miniferie

Det kan sagtens lade sig gøre at tage et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus i Allinge. Du har faktisk en høj grad fleksibilitet, fordi du kan vælge at leje sommerhuset fra helt ned til 2 overnatninger.

Vær dog opmærksom på at der er flere luksus sommerhuse at vælge imellem, hvis du i stedet vælger 3 overnatninger. Grunden er simpelthen, at der er en større mængde af sommerhuse, som tilbyder 3 overnatninger end 2.

”Men så er det sikkert også meget dyrere”, tænker du måske nu. Men nej, det er det faktisk ikke. I langt de fleste tilfælde vil du se, at en ekstra overnatning kun koster et lille beløb ekstra.

Det vil sige at der bliver ekstra tid til hygge og ferieoplevelser, til gengæld for en ret beskeden stigning i lejeprisen.

Find dit luksus sommerhus i Allinge (2 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus i Allinge (3 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus i Allinge (4 overnatninger) her

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline vil du helt automatisk være dækket af vores prisgaranti, når du lejer et luksus sommerhus i Allinge. Det vil kort og godt sige at vi garanterer, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Allinge til en billigere pris end vi gør.

Skulle der ske en fejl i vores prisforskel udbetaler vi hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Allinge, er du meget velkommen til at kontakt os. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 47 sommerhuse

Andre artikler om Allinge

  • Sommerhus Allinge

    I et naturskønt område i den nordlige ende af Bornholm ligger den livlige ferieby Allinge med maleriske huse, butikker, caféer og restauranter, røgerier og hyggelige markedsdage. Havnen besøges flittigt af sejlbåde, lodsbåden har hjemme her, og båden til Christiansø afgår herfra. Det fine net af cykelstier og de korte afstande gør det nemt at cykle rundt til øens mange unikke attraktioner.
    Panoramaudsigt over Allinge by på Bornholm

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Klipper langs kysten på Bornholm