Feriebyen Olsker ligger på den nordlige spids af ferieøen Bornholm. Tæt på ligger de imponerende naturlandskaber, enestående historiske monumenter og spændende ø-oplevelser uden ende. Nyd ferien I jeres private sommerhus på Bornholm.
Vælg mellem 181 sommerhuse
Sommerhus Olsker_038-6637
Emne nr. 038-6637

Bornholm ligger faktisk et godt stykke fra det danske fastland i Østersøen nord for Polen, og ligger tættere på nabolandet Sverige end sit eget fædreland.

Med et areal på 588 kvadratkilometer er Bornholm en af Danmarks mindre øer. Her bor 40.000 indbyggere, hvoraf de fleste er bosat i hovedbyen Rønne. Resten af øen er kun sporadisk befolket. Her skal man på ingen måde være bange for at støde ind i store menneskemængder.

Heller ikke i feriebyen Olsker på øens nordlige del. Olsker er del af Allinge-Sandvig. Et område der gennem årene er vokset sammen og i dag omfatter godt 1500 øboere.

Sommerhusene er alle roligt beliggende i udkanten af byen og overbeviser med sine store, grønne områder. Der er altså masser af privatliv til at nyde ferien i familievenlige rammer. Børnene vil finde masser af plads, frirum og muligheder for leg og spil. Bornholm er et ideelt rejsemål for børnefamilier med børn i alle aldre.

Til kysten og den lille sandstrand i det nordlige Olsker er der kun få hundrede meter. I modsat retning ligger den lille indsø, Hammersø, der også er et dejligt sted at bade om sommeren. Lige ved siden af ligger den endnu mindre Opalsø.

I Allinge, der ligger blot 2 km fra sommerhuset, finder I et hyggeligt havnemiljø med flere caféer, restauranter og små butikker, hvor I kan gå på opdagelse blandt kunst og souvenirs i det lille bycentrum.

Nord for Olsker ligger et stort hede- og skovområde, der er omgivet af en flad klippekyst. Efter en halv times gåtur og godt 2 tilbagelagte kilometer kommer man til Bornholms nordligste punkt med fyrtårnet Hammer Odde Fyr. Via kystvejen kan vandreturen fortsættes helt til Sæne Havn ved vestkysten.

I sommerhusets umiddelbart nære omgivelser er der masser at se og lave. Udnyt derfor enhver mulighed for en skøn tur ud i området!

Tæt på Olsker åbner den bornholmske vestkyst sig - blot 3 kilometer fra sommerhusområdet. Her ligger den imponerende slotsruin Hammershus, der blev opført i middelalderen og som er et af Danmarks største fæstningsanlæg. Selvom fæstningen blot er en ruin i dag, imponerer den stadig de bornholmske feriegæster med sine 750 meter lange ringmur, der gør den til en af Nordeuropas største borgruiner.

Tæt på Hammershus ligger også det historiske fyrtårn, Hammeren Fyr, der består af ren granit. Endnu en historisk seværdighed er Sankt-Ols-Kirke, der ligger godt 7 km længere inde i landet. Kirken stammer fra det 12.århundrede og har en helt særlig form. Den består af en rund, tårnlignende bygning med stærke ydermure, der nærmest ligner en lille fæstning. Inde i kirken kan I betragte originale fresker fra middelalderen.

Den historiske arv fortsætter med at vise sig flere steder på den smukke ferieø. Mellem Allinge og Sandvig ligger Madsebakke med Madselykke Helleristningsfelt, der stammer fra bronzealderen, og er den mest omfangsrige samling af helleristninger fra denne danske epoke.

Privat sommerhusudlejning i Olsker - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Olsker har private ejere. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus i Olsker. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Olsker hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Olsker? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat i Olsker hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Olsker

Her kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Olsker. Feline tilbyder dig sommerhuse i Olsker fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle.

Leje af sommerhus i Olsker med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Olsker med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Olsker på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Olsker - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Olsker. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Olsker. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Olsker her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Olsker, et feriehus i Olsker eller en feriebolig i Olsker, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Olsker til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Olsker nu!

Vælg mellem 181 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Allinge

    I et naturskønt område i den nordlige ende af Bornholm ligger den livlige ferieby Allinge med maleriske huse, butikker, caféer og restauranter, røgerier og hyggelige markedsdage. Havnen besøges flittigt af sejlbåde, lodsbåden har hjemme her, og båden til Christiansø afgår herfra. Det fine net af cykelstier og de korte afstande gør det nemt at cykle rundt til øens mange unikke attraktioner.
    Hyggeligt ældre sommerhus til 4 personer i Allinge.
  2. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.