Emne nr.: 130-I56152
Emne nr.: 130-I56152

Der er slet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du leder efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til den række af ufoglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens behov. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Hos Feline Holidays er luksus ensbetydende med din egen pool og så naturligvis nogle uforglemmelige dage i det sommerhus, du ender med at booke. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med jeres swimming pool ikke alene et garanteret hit blandt familiens børn og unge mennesker - selv de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt spreder sig.

Book dit sommerhus til luksusferien nu og glæd dig til at komme afsted med familie eller venner. Sommerhusene med luksusindretning bliver hurtigt udlejet op til ferier og helligdage. Det er derfor vores anbefaling at booke i god tid. Dermed får I det største udvalg af luksushuse at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Allinge er en lille by der ligger nord på Bornholm.

Bornholm Kunstmuseum blev opført i 1993 i Bauhaus-stil, og byder på et repræsentativt udstillingsareal med kunstværker i olie fra det 19. århundrede af danske og regionale kunstnere.

Den tyske filmatisering af Siegfried Lenz' roman "Et minuts stilhed" blev filmet på Bornholm.

I Olsker ved Allinge ligger den såkaldte Olskirke, som er en klassisk rund kirke i en arkitektonisk egenart - en spændende bygning uden hjørner og kanter.

I bør ikke gå glip af den lille fiskerlandsby Svaneke.

Hammershus fæstning er blandt de mest populære attraktioner på hele øen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 40 sommerhuse