Emne nr.: 090-26646
Emne nr.: 090-26646

Planlæg opholdet i din feriebolig, så det opfylder familiens ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I booker en feriebolig: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Din søgning efter ”billig feriebolig allinge” er nået et godt skridt på vejen. Her på siden vil du nemlig til hver en tid finde det mest omfattende udvalg af billige ferieboliger. Det giver dig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, der opfylder dine behov.

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for at leje, kan du glæde dig til, at I alle kommer på en ferie til en meget lav pris. ”Hvad, der er sparet, er tjent”, som man siger - og i dette tilfælde kan besparelsen jo passende gå til endnu flere dejlige oplevelser og til at forkæle jer selv lidt ekstra.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er mængden af billige ferieboliger til maks. 3000 kroner for en uge ret begrænset; du kan dog have held til at finde et last minute tilbud.

Du kan have held til at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerperioden, men der er langt imellem dem.

For det andet har det ferieområde, du vælger, betydning for, hvor mange billige ferieboliger det vil være muligt at vælge mellem. I områder, hvor den gennemsnitlige pris er høj (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den centralt beliggende Allinge kirke har en meget iøjnefaldende gul farve og er værd at besøge.

Hammershus fæstning er blandt de mest populære attraktioner på hele øen.

200 m fra Hammershus ligger et nyt udformet besøgscentrum, der fortæller om den middelalderlige slotsruins historie. Her kan I også se en rekonstruktion af hele borgen.

Fra Hammershus har man en vidunderlig udsigt over havet. Især om aftenen ved solnedgangen er stedet meget romantisk. Det er også interessant at besøge med børn. Den stærke fæstning nordvest på Bornholm blev bygget i det 13. århundrede, hvorefter den var ejet af ærkebiskopperne fra Lund i det 16. århundrede. Derefter var det ejet af fogeden af Lübeck. I det 17. århundrede var det kort ejet af Sverige. Fra 1743 blev borgen endelig opgivet og blev forandret til en ruin. Det store vagttårn og den dybe kløft skulle beskytte den stolte fæstning mod ubudne gæster.

Bornholm er en af de smukkeste øer, der er omgivet af Østersøen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af ferieboliger til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker en feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 91 sommerhuse