Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Øster Hurup. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 17 sommerhuse Destinationer under Øster Hurup
luksus sommerhus udlejning øster hurup_090-36390
Emne nr. 090-36390.

Luksus sommerhus i Øster Hurup – Book her!

Hos Feline finder du til enhver tid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Øster Hurup. Det betyder at på du på kort tid kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og hurtigt finde frem til det perfekte luksus sommerhus i Øster Hurup. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Øster Hurup her

1-2 ugers ferie: Book så tidligt som muligt

En sommerferie på 1-2 uger eller en efterårsferie i et luksus sommerhus i Øster Hurup er populært blandt mange feriegæster. Området er nemlig et af de mest eftertragtede på den jyske østkyst. Samtidig er antallet af luksus sommerhuse med pool i Øster Hurup forholdsvist begrænset.

Derfor er det vigtigt at du får klaret bookingen så længe før din ferie begynder, som du har mulighed for. Der er rift om luksus sommerhusene i uge 28-32 og igen i uge 42, så jo tidligere du er ude, jo bedre chancer er der for at du får et af dem i den periode, der står på din ønskeseddel.

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Øster Hurup (1 uge) her

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Øster Hurup (2 uger) her

luksus sommerhus i øster hurup med pool_090-36390
Emne nr. 090-36390.

Se alle luksus sommerhuse med pool i Øster Hurup her

Weekendophold og miniferie

Det er ikke noget problem at leje et luksus sommerhus i Øster Hurup i mindre end 1 uge. Derfor kan du sagtens arrangere et weekendophold eller en miniferie i et af dem.

Tip: Du får flere luksus sommerhuse at vælge imellem, hvis du vælger 3 overnatninger i stedet for 2. I langt de fleste tilfælde vil den ekstra overnatning kun koste et beskedent beløb ekstra. Prisforskellen mellem 3 og 4 overnatninger er typisk heller ikke særlig stor.

Hvis du har mulighed for at tage en ekstra overnatning, anbefaler vi derfor at du gør det. Det giver ekstra tid til afslapning og hygge i sommerhuset, for et relativt lille beløb.

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Øster Hurup (2 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Øster Hurup (3 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Øster Hurup (4 overnatninger) her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus i Øster Hurup hos Feline, vil du automatisk være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste af de øvrige udlejningsbureauer som udlejer dit foretrukne sommerhus til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, overfører vi hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Øster Hurup, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler om Øster Hurup

Vis alle artikler om Øster Hurup

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden