Et leje af sommerhus Sjælland privat er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 3.263 sommerhuse Destinationer under Sjælland

Lej dit leje af sommerhus Sjælland privat her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt leje af sommerhus Sjælland privat her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det betaler ikke så som én krone for at opnå disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne leje af sommerhus Sjælland privat til en billigere pris end vores.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Tæt på vand, plantage, seværdigheder

Området er helt klar en 5

Hyggeligt bymiljø og rig mulighed for skønne gåture.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket leje af sommerhus Sjælland privat du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne leje af sommerhus Sjælland privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et leje af sommerhus Sjælland privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem og overskuelig hjemmeside med lækre fotos.

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

Hurtig og effektivt. Ringede tilbage som aftalt i forhold til om vi måtte medbringe 3 hunde. Ringede et par gange og fik fint forklaret det jeg var i tvivl om som "første-gangs" lejer.

Ingen problemer. Det bliver ikke sidste gang vi skal leje feriebolig igennem Jer :-) SUPER SUPER

Vælg mellem 3.263 sommerhuse

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler