Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Vestfyn.
Vælg mellem 43 sommerhuse Destinationer under Vestfyn
 langtidsleje sommerhus vestfyn You must provide a title for this content
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus på og omkring Vestfyn.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Vestfyn - vi har løsningen!

Feline Holidays har altid de fleste sommerhuse i og ved Vestfyn. Vi har mange års erfaring med at udarbejde løsninger til kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse gennem en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med 100% fokus på de individuelle behov der altid er, når det gælder langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og har før hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Vestfyn, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det samme gælder naturligvis også hvis du har specielle ønsker. Vi har lavet mange skræddersyede løsninger, og vi kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er tilpasset netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 43 sommerhuse

Andre artikler om Vestfyn

  • Sommerhus Vestfyn

    Besøg den atmosfærefyldte gamle købstad Assens, tag på udflugt til den naturskønne og fredelige halvø Helnæs, eller prøv kræfter med de mange typer af friluftsaktiviteter Vestfyn også kan tilbyde. Attraktionerne Frydenlund Fuglepark samt Terrariet Reptile Zoo er super børnevenlige udflugtsmål – sikre hit i ferieprogrammet!
    sommerhus vestfyn_090-68932

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S