Emne nr.: 130-G52523
Emne nr.: 130-G52523

Det er intet problem at finde det sommerhus, der matcher jeres krav til ferien. Det skyldes den helt enkle forklaring, at langt hovedparten af de mange sommerhuse, som du finder her på siden, er beliggende tæt ved vandet. Det giver dig et meget stort udvalg og dermed også de bedste chancer for at finde det perfekte sted. Det varer kun et øjeblik at få overstået bookingen, og når den er på plads, kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere fortravlet hverdagen er, jo mere trænger man til ferie - og jo længere synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres sommerhus har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Når du leder et sommerhus til familiens næste ferie, er det af stor betydning, at det sommerhus, du vælger, matcher så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det herlige miks af grønne omgivelser, pragtfulde strande og den velbevarende gamle bydel gør Assens og omegn til et yndet feriemål.

I Tommerup ca. 20 minutters kørsel fra Assens er der oplevelser med dyr for alle pengene. I Danmarks Fugle Zoo kan man opleve mere end 700 forskellige fuglearter, og i samme by ligger Skandinaviens største terrarium.

Også lystfiskere er glade for at holde ferie ved Assens.

Ved Assens er det også muligt at tage på tur i hestevogn. Det kan få mangt et lille pigehjerte til at slå lidt hurtigere.

Assens Miniby er absolut et besøg værd. Her kan man se en fin og detaljerig kopi af byen, som den så ud i det 19. århundrede.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 27 sommerhuse