Emne nr.: 090-38372

Størstedelen af den række af ferieområder, du kan vælge imellem, ligger tæt ved vandet; enten i form af havet eller i form af en sø. For dig betyder det, at udvalget af feriehuse er meget stort. Med andre ord har du alle muligheder for hurtigt og enkelt at finde og booke nøjagtig det feriehus, der matcher jeres krav. Når først du har fundet det feriehus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, varer det kun et øjeblik at få bookingen overstået.

Vælg et feriehus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket feriehus, I falder for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Søgningen efter et feriehus klares nemt og ubesværet her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede feriehuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde præcis det feriehus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det feriehus, der opfylder dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Assens by er ikke større, end at man hurtigt føler sig tryg og afslappet her. Det er et godt udgangspunkt for en vellykket ferie.

En sjov og anderledes måde at opleve naturen på er en tur på skinnecykler. Fra Assens går turen 30 km ud i det smukke sydfynske landskab.

Også lystfiskere er glade for at holde ferie ved Assens.

Vil I gerne springe over selv at lave aftensmad, kan I glæde jer over de mange gode spisesteder i Assens.

Kirken i Assens er den anden største på Fyn.

Ca. 20 minuter i bil tager det at komme fra Assens til halvøen Helgenæs. Herfra har man den smukkeste udsigt over den rå og stejle kyst.

Det er nemt at komme til Assens, også hvis man ikke selv er i bil. Både tog og busser går hertil.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Skulle du finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af feriehuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 26 sommerhuse