Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i Odder.
Vælg mellem 54 sommerhuse
langtidsleje sommerhus odder
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Odder.

Langtidsleje af sommerhus i Odder – vi har løsningen!

Hos Feline finder du hver eneste dag, hele året rundt, det største udvalg af sommerhuse i Odder. Desuden har vi mange års erfaring omkring langtidsudlejning af sommerhuse. Derfor er vi den naturlige partner, når du søger langtidsleje af et sommerhus i Odder.

Vi tager altid udgangspunkt i lige præcis din situation, dine ønsker og dine behov. Der er ikke to kunder som er ens når det handler om langtidsudlejning. Alle vores løsninger er derfor tilpasset, sådan at de passer nøjagtigt til den enkelte kunde.

Uanset om du har brug for at leje et enkelt sommerhuse, 2 sommerhuse eller endnu flere, lytter vi til dine ønsker, og finder en passende løsning på problemet.

Det gælder også i forhold til perioden. Det betyder ikke noget om der er tale om 5, uger 2-3 måneder eller noget helt tredje; vi undersøger mulighederne, og finder en løsning som du kan tage stilling til.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi kan også finde en god løsning til dig.

Hvis du har behov for langtidsleje af et sommerhus i Odder for en periode på op til 5 uger, kan du booke det direkte over nettet.

Hvis du har særlige ønsker – for eksempel 2 huse ved siden af eller tæt ved hinanden: Kontakt os, så hjælper vi gerne med at finde ud af det.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi er klar til at hjælpe dig med din søgning efter langtidsleje af et sommerhus i Odder.

Vælg mellem 54 sommerhuse

Andre artikler om Odder

 • Sommerhus Odder

  Odder er pragtfuldt sted for familier, der kan glæde sig til kilometervis af skønne, børnevenlig sandstrande. Lystfiskere vil føle at de er kommet til det rene eldorado, og der venter mange hyggelige timer med shopping og oplevelse i Odder by. Tag også børnene med en tur i den største økologiske have, som findes i Skandinavien.
  Dette rummelige feriehus til 6 personer finder man ved Kysing Næs, Odder. Huset ligger i et attraktivt område ikke langt fra skov og strand.
 • Sommerhus Odder Dyngby Havvej

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Odder Dyngby Havvej. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
  Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.
 2. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden