Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Nyborg.
Vælg mellem 11 sommerhuse
langtidsleje sommerhus nyborg
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Nyborg.

Langtidsleje af sommerhus i Nyborg – vi har løsningen!

Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse i Nyborg – dag ud og dag ind, hele året rundt. Vi har samtidig opbygget en meget stor erfaring i at lave individuelt tilpassede løsninger omkring langtidsudlejning.

Feline er derfor det helt naturlige valg når det drejer sig om at foretage langtidsleje af et sommerhus i Nyborg.

Perioder på op til 5 uger kan bookes direkte over nettet. Du vælger blot det sommerhus der passer dig bedst, hvorefter du enkelt og sikkert kan gennemføre bookingen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din søgning efter langtidsleje af et sommerhus i Nyborg, eller hvis du ikke synes du lige kan finde det helt rigtige sommerhus, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Skal du bruge mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er intet problem. Alle der søger et sommerhus til langtidsleje i Nyborg har hver deres grund til at gøre det. Der er ikke to, som står i den samme situation, og derfor har alle forskellige ønsker og behov.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i en dialog med dig, og lytter til hvad det er du skal bruge. Når vi ved det, laver vi en skræddersyet løsning til dig, som du så kan tage stilling til.

Om du skal bruge ét eller flere sommerhuse, og om det drejer sig om uger eller flere måneder, er noget du afgør. Vi skal blot kende dine ønsker, så undersøger vi hurtigt alle mulighederne og vender tilbage.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – så finder vi sammen en god og fornuftig løsning på din henvendelse om langtidsleje af et sommerhus i Nyborg.

Vælg mellem 11 sommerhuse

Andre artikler om Nyborg

 • Sommerhus Nyborg

  Besøger I Nyborg, vil I opleve at træde tilbage i Danmarks historien. Den smukke gamle købstad er Danmarks første hovedstad, og her blev landets første grundlov håndfæstet. Ta' med på guidede ture i byen, på slottet og til Sprogø, hyg jer på de smukke naturlegepladser og den dejlige strand, lej en båd og ta' på fisketur på Storebælt, eller lej cykler og kør på opdagelse i det skønne landskab.
  Nyborg_Depositphotos_649072822_S

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S