Emne nr.: 160-E2216
Emne nr.: 160-E2216

Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på udkig efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den række af ufoglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til din familie.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Du kan altid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at udbedre skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver og har hjulpet en lang række firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan skræddersy et tilbud, der opfylder netop dine ønsker, både i forhold til det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvilken periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, der er tale om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du foran en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Det er muligt at booke op til 5 uger på nettet.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for en periode til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Nyborg direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold komme på sådan en måde, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der altså behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et meget omfattende udvalg af sommerhuse i hele landet. Du kan uden videre leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der dog behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Nyborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du uden videre booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere, er det også inden for det muliges rammer. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine konkrete ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man ønsker at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nyborg kan tilgodese rigtig mange af de ønsker, familien måtte have til ferien. Byen ligger helt ud til Storebælt, lige ved Storebæltsbroen, med skønne badestrande og hyggelig bystemning med kultur og charme.

Nyborg er et eventyrland for historieinteresserede. Byen var Danmarks første hovedstad, og slottet har spillet en stor rolle i Danmarks historie.

Vor Frue Kirke i Nyborg er en af byens absolutte højdepunkter. Der er fri entre til den smukke lyse kirke, der er udsmykket med utallige historiske genstande.

Feriehusene ved Nyborg er opført i skandinavisk stil og er meget populære blandt børnefamilier.

Kan I lide at ose rundt i genbrugsbutikker, vil I synes om Mission Afrika og Kirkens Korshær i Nyborg.

Gå ikke glip af et besøg i Vor Frue Kirke i Nyborg. Kirken er virkelig smuk med bl.a. prædikestol, døbefont og gitterport fra den sene middelalder.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 11 sommerhuse