Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus på Lolland.
Vælg mellem 173 sommerhuse Destinationer under Lolland
langtidsleje sommerhus lolland
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus på Lolland.

Langtidsleje af sommerhus på Lolland – vi har løsningen!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse på Lolland. Samtidig har vi mange års erfaring i at lave 100% individuelle løsninger omkring langtidsudlejning.

Det gør os til det naturlige valg, når behovet for at foretage langtidsleje af et sommerhus på Lolland melder sig.

Hvis du har behov for en periode på op til 5 uger, kan du leje dit foretrukne sommerhus direkte over nettet.

Se det aktuelle udvalg af sommerhuse på Lolland, som kan lejes i 5 uger på denne side.

Er du i tvivl om noget, eller har du særlige ønsker? Så kontakt os, vi er altid klar til at hjælp.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Intet problem. Der er ikke to forespørgsler omkring langtidsleje af et sommerhus på Lolland som er ens. Alles situation adskiller sig fra hinanden. Derfor begynder vi altid med at lytte til dine ønsker, og laver så et forslag til en god og fornuftig løsning, som du kan tage stilling til.

Det kan være at dit hus netop er brændt, du har haft en vandskade (rørskade eller oversvømmelse), eller der skal foretages bekæmpelse af svamp eller skadedyr. Der kan også være tale om andre former for forsikringsskader; fælles for dem er at du har behov for genhusning hurtigst muligt.

Der er også den mulighed at dit firma skal løse en længerevarende opgave, og derfor har fået behov for midlertidig indkvartering af et antal medarbejdere på Lolland. Eller du kan være ved at planlægge et længerevarende arrangement, som gør det nødvendigt at finde et antal huse, hvor deltagerne kan bo.

Uanset om du har behov for et eller flere sommerhuse, og uanset om der er tale om uger eller måneder, hjælper vi med at finde en god og omkostningseffektiv løsning til dig.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi er klar til hjælpe dig med at løse dit behov for langtidsleje af et sommerhus på Lolland.

Vælg mellem 173 sommerhuse

Andre artikler om Lolland

  • Sommerhus Lolland privat leje

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler