Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Kalundborg.
Vælg mellem 53 sommerhuse Destinationer under Kalundborg
langtidsleje sommerhus kalundborg
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Kalundborg.

Langtidsleje af sommerhus i Kalundborg – vi har løsningen!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i Kalundborg- hver eneste dag, hele året rundt. Samtidig har vi mange års erfaring i at lave individuelle løsninger omkring langtidsudlejning.

Feline er derfor den naturlige partner når du har brug for at foretage langtidsleje af et sommerhus i Kalundborg.

Hvis det drejer sig om en periode op til og med 5 uger, har du mulighed for selv at booke dit foretrukne sommerhuse direkte over nettet. Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Kalundborg, som udlejes i 5 uger, på denne side.

Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker, så ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er ikke noget problem. Alle forespørgsler omkring langtidsleje af et sommerhus i Kalundborg er forskellige, fordi man står i forskellige situationer.

Nogle skal bruge et enkelt sommerhus i 6-8 uger på grund af en forsikringsskade, skadedyrsbekæmpelse eller en større ombygning/renovation af deres hjem.

Andre har behov for flere sommerhuse over en længere periode, fordi de skal indkvartere medarbejdere som skal arbejde på et større projekt, som strækker sig over flere uger eller måneder.

Kort sagt: Alle står i en forskellig situation, og derfor tager vi altid udgangspunkt i netop din situation og dine ønsker, når du henvender dig til os. På den baggrund laver vi et godt og fornuftigt løsningsforslag, som du har mulighed for at tage stilling til.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at finde en god løsning omkring langtidsleje af et sommerhus i Kalundborg.

Vælg mellem 53 sommerhuse

Andre artikler om Kalundborg

  • Sommerhus Kalundborg

    Korsriddere, naturelskere og krydstogtsgæster – Kalundborg har masser at byde på for alle. Byen er en charmerende blanding af middelalder bygninger og moderne handelsby, spændende historie og skøn natur. Har I lyst til at tilbringe ferien ved dejlige badestrande, på vandre- og cykelture i bakket landskab, og besøg på dejlige små og store øer, så er Kalundborg et godt udgangspunkt.
    Vor Frue Kirke Kalundborg

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S