Emne nr.: 042-K19016
Emne nr.: 042-K19016

Ferien er noget helt særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme omkring den. Skønne ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad kan se frem til i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Vil du sikre familien en ferie med jeres helt private poolafdeling? Så er et sommerhus med luksus-faciliteter det oplagte valg. Her bestemmer I selv og kan til enhver tid tage jer en dukkert. Et sommerhus med pool er den definitive luksus, man kan have på ferien.

Sommerhuse med luksusindretning er en af de mest populære hustyper. Derfor er det altid en god ide at booke dit sommerhus med luksusindretning så tidligt som muligt. På den måde får du nemlig det største udvalg at vælge iblandt. Når bookingen er overstået, kan I glæde jer til en herlig ferie på første klasse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Kysten ved Storebælt inviterer jer til at slappe af. Hvide strande, stejle klipper og brede marker foran et grønt opland sætter pulsen ned.

Omkring 6 km nordøst for byen ligger Saltbæk Vig, der er en af landets største brakvandssøer. Som fuglereservat er det desværre ikke åbent for offentligheden.

På landtungen af halvøen Røsnæs er der er fyrtårn, der er ude af drift. Fyrtårnet kan bestiges i små grupper og ved foden er der en lille café, der tager imod gæsterne.

Især dine børn vil blive glade for et besøg i Loch Ness parken, i den østlige del af byen.

En kirke, der med sin arkitektoniske fremtoning kun er lidt i stil med en klassisk kirke, er Nyvang Kirke, der blev bygget i udkanten af byens centrum i 1974.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse