Bjerge er et roligt og skønt område velegnet til aktivt friluftsliv og afslapning. Her er kun 5 km til Danmarks fjerde største sø og 14 km til den hyggelige handelsby Kalundborg, som også indeholder mange aktivitetsmuligheder.
Vælg mellem 75 sommerhuse
Luksuriøst sommerhus til 8 personer i Bjerge, ca. 200 m fra en god badestrand.
Luksuriøst sommerhus til 8 personer beliggende i Bjerge, ca. 200 m fra den god gode badestrand ved Bjerge Sydstrand. Huset ligger på en stor naturgrund med kort afstand til indkøbsmuligheder. Emne nr. 090-33275

Bjerge ligger i rolige og fredelig omgivelser omkring 12 km syd for Kalundborg på den vestlige del af Sjælland. Kun 5 km fra Bjerge ligger det fredelige, naturskønne område, der også omfatter Danmarks fjerde største sø - Tissø. Arealerne omkring søen er fredede, så her kan I uforstyrret nyde de store forekomster af vade- og vandfugle – blandt andet fra udsigtstårnet ved Fugledegård. Der er gode muligheder for dejlige vandreture ved Tissø, hvor der ud over den smukke natur også er det historiske islæt, at Danmarks største vikingehal engang har ligget her. Den er i dag udgravet og markeret med egepæle.

Bjerge Strand er opdelt i henholdsvis Bjerge Sydstrand og Bjerge Nordstrand. De er begge dejlige børnevenlige sandstrande med Blå Flag klassifikation. Bjerge Sydstrand er særlig børnevenlig, da der ikke findes understrøm og sandbunden kun er let skrånende. Når der er ebbe opstår her små sandøer helt inde ved strandbredden. Ved Bjerge Sydstrand er der desuden anlagt både beachvolleybane og en fin legeplads. Området er velegnet til både sejlads, forskellige former for vandsport, lystfiskeri samt vandreture.

Godt og vel en halv times kørsel nordvest for Bjerge ligger Røsnæs fyr og Røsnæs Naturskole i pragtfulde, naturskønne omgivelser. De mange spændende vandrestier i området fører jer ud i terræn, som ellers er utilgængelig på anden vis. Ved Røsnæs Naturskole ligger bl.a. en klatretorvsbane, der er klappedyr og en bålplads, så I har mulighed for at afslutte en hyggelig udflugt med at grille.

Der er gode muligheder for at slappe af med lystfiskeri i de to åer Halleby Å og ”Sukkerkanalen”, der løber fra Tissø og ned gennem stranden ved Bjerge. Langs kysten er der gode fiskepladser blandt andet ved Bjerge Klint – særlig ved lavvande.

I Kalundborg ligger også den moderne legeplads Munkesøens legeplads med redskaber, som egner sig både til leg og motion. Der ligger desuden både en skater- og basketballbane samt svømmehal i nærheden, så her har hele familien gode chancer for at få alle muskler rørt!

Til en vellykket ferie hører også gode indkøbsmuligheder og Bjerge ligger dejlig centralt i den sammenhæng. I Kalundborg (14 km) findes mange spændende specialbutikker langs gågaden og i nærheden af havnemiljøet. Den moderne og større handelsby Slagelse (25 km) har både indkøbscentre og mange specialbutikker omkring torve at byde på. Hyggelige cafemiljøer og gode restauranter går I heller ikke forgæves efter . . .

Leje af sommerhus i Bjerge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Bjerge med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Bjerge på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Bjerge nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Bjerge - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Bjerge. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Bjerge. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Bjerge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bjerge her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bjerge, et feriehus i Bjerge eller en feriebolig i Bjerge er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Bjerge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bjerge nu!

Vælg mellem 75 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
skønt område, ro og fred trods tætstående huse, dejlig strand
Bjerge
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Strand tæt på og Reersø Kro var god
Bjerge
2 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Lækkert og roligt område
Bjerge
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Fint lille sommerhusområde, som jeg husker det fra min barndom.
Bjerge
2 voksne 0 børn 1 husdyr 35 overnatninger 2023 august
Fantastisk beliggenhed, meget tæt på vandet.
Svallerup Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Kalundborg

    Korsriddere, naturelskere og krydstogtsgæster – Kalundborg har masser at byde på for alle. Byen er en charmerende blanding af middelalder bygninger og moderne handelsby, spændende historie og skøn natur. Har I lyst til at tilbringe ferien ved dejlige badestrande, på vandre- og cykelture i bakket landskab, og besøg på dejlige små og store øer, så er Kalundborg et godt udgangspunkt.
    Vor Frue Kirke Kalundborg
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S