Emne nr.: 090-56607
Emne nr.: 090-56607

Et sommerhus er det ideelle valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde præcis det sommerhus, der matcher jeres krav. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Med beslutningen om at booke et sommerhus til en lav pris kan du glæde dig til en både dejlig og billig ferie, uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for.

Når du har fundet og lejet det sommerhus, der matcher dine ønsker, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og selvfølgelig til at have ekstra overskud til ferieoplevelser og til at forkæle jer selv.

Det antal billige sommerhuse, du har at vælge imellem, svinger en hel del i løbet af året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således en meget stor betydning for, hvor mange sommerhuse du kan vælge mellem.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Det spiller ind på den mængde af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis der for eksempel er tale om et område, hvor der findes mange poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller flere, vil de altid koste mere end almindelige sommerhuse. Resultatet er i nogle tilfælde, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. Herved kommer der flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Kalundborg ligger i hjertet af en unik natur. Det veksler mellem sand- og stenstrande og viser hele tiltrækningen til Østersøkysten.

Stranden langs Jammerlandbugt tilbyder mange dage gunstige vindforhold for wind- og kitesurfere.

Vor Frue Kirkes barokalter fra det 17. århundrede blev fremstillet af en kunstner fra Egernførde Billedudskæringsskole (Eckernförder Bildschnitzschule).

På landtungen af halvøen Røsnæs er der er fyrtårn, der er ude af drift. Fyrtårnet kan bestiges i små grupper og ved foden er der en lille café, der tager imod gæsterne.

Kalundborg er et godt udgangspunkt for en tur på oplevelsesruten "Røsnæs Rundt", hvor I kan opdage mange naturskønheder på Vestsjælland.

Omkring 5 km uden for Kalundborg ligger der et keramikstudio i en gammel gård, som er værd at besøge.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på siden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 30 sommerhuse