Emne nr.: 160-F3520
Emne nr.: 160-F3520

Du kan altid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke et problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har behov for det. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver og har i årevis hjulpet en lang række firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan skræddersy et løsningsforslag, der imødekommer præcis dine krav, både når vi taler om det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvilken periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af Danmark gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der opfylder dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har brug for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Kalundborg online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut brug for et andet sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold komme på sådan en måde, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et meget stort udvalg af sommerhuse over alt i landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der imidlertid brug for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Kalundborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du foretrækker her på siden.

Hvis du har behov for mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så laver vi gerne et løsningsforslag, der passer til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du nået til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man ønsker at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan se frem til en ferie med nøjagtig de oplevelser, der betyder mest for jer.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at organisere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis det sommerhus, der matcher jeres krav. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med Ny Vesthavn har Kalundborg en stor dybvandshavn, der understreger Kalundborgs rolle som et tætbebygget industriområde på Sjælland.

Hvis I skal krone ferieoplevelserne af med en gourmetoplevelse på en Michelin-stjerne restaurant, skal I helt bestemt besøge Dragsholm Slot.

I landsbyen Ulstrup kan I se en hollandsk gallerimølle fra 1894.

På landtungen af halvøen Røsnæs er der er fyrtårn, der er ude af drift. Fyrtårnet kan bestiges i små grupper og ved foden er der en lille café, der tager imod gæsterne.

Den lille ø Nexelø ligger Nordøst for Kalundborg i bugten af samme navn. Den er udpeget som et naturreservat og kan nås med færge fra havnen i Havnsø.

I udkanten af byen inviterer vingården Dyrehøj jer på et besøg og ved given lejlighed også vinsmagning.

Familier med børn anbefales at besøge Røsnæs Naturskole. Naturskolen har en frugthave, talrige husdyr, en legeplads med klatrehave og tilbyder muligheden for at spise og drikke en medbragt madpakke.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 43 sommerhuse