Vi tilbyder et stort antal sommerhuse omkring Århus, og hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje.
Vælg mellem 47 sommerhuse Destinationer under Aarhus Bugt
langtidsleje sommerhus århus
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Århus.

Sommerhus til langtidsleje Århus – Vi har løsningen!

Feline tilbyder det største udvalg af sommerhuse til langtidsleje tæt ved Århus. Vi har mange års erfaring i skræddersyede løsninger, uanset om du har behov for ét eller flere sommerhuse i en længere periode.

1-5 uger kan bookes direkte her fra siden

Vi tilbyder løsninger med en varighed fra 1-5 uger direkte her fra siden. Alle disse huse kan du uden videre booke i præcis det antal uger, du har behov for.

Klik her for at se sommerhuse ved Egå og Skæring med varighed på 5 uger

Klik her for at se sommerhuse ved Rønde med varighed på 5 uger

Klik her for at se sommerhuse ved Følle Strand med varighed på 5 uger

Klik her for at se sommerhuse ved Malling med varighed på 5 uger

Klik her for at se sommerhuse ved Odder med varighed på 5 uger

Kontakt os hvis du har behov for mere end 5 uger

Hvis du har brug for et sommerhus til langtidsleje omkring Århus i mere end 5 uger kan vi også hjælpe med det. Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – så finder vi sammen en løsning der opfylder dine ønsker og krav.

Vi kan løse alle behov for langtidsleje af sommerhus ved Århus

Vi kan tilbyde løsninger med nøjagtig den varighed du har behov for. Uanset om vi snakker 6 uger, 3 måneder, 6 måneder eller mere, kan vi tilbyde dig en god løsning.

Der kan være mange årsager til at man er på udkig efter langtidsleje af et sommerhus ved Århus. Dem vi oftest støder på er vandskade, rottebekæmpelse, skimmelsvamp, brand samt ombygning og renovering.

Uanset hvor mange sommerhuse til langtidsleje ved Århus du har behov for, uanset hvor store de skal være og uanset hvor længe du har brug for dem, kan vi hjælpe dig med at finde en god og omkostningseffektiv løsning.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – så finder vi sammen en god og omkostningseffektiv løsning på dit behov for langtidsleje ved Århus.

Vælg mellem 47 sommerhuse

Andre artikler om Aarhus Bugt

  • Sommerhus Aarhus Bugt

    Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
    Den Uendelige Bro Aarhus

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden