Kør selv til Alicante og oplev friheden ved selv at kunne bestemme tempoet og udflugtsmålene.
Se ferieboliger i Alicante
kør selv alicante_306-ES9740.110.2
Emne nr. 306-ES9740.110.2.

Kør selv til Alicante: Bestem selv tempoet på ferien

Kør selv til Alicante er frihed. Frihed til selv at kunne bestemme tempoet. Til selv at kunne vælge udflugtsmålene i Alicante om omegn.

Til ikke at være tvunget til at rejse på et ukristeligt tidspunkt med et lavprisfly eller vente i endeløse timer i en lufthavn på grund af strejker eller forsinkelser.

Kør selv til Alicante giver desuden plads til at kunne købe et par ekstra kasser vin med hjem under besøget på den vingård, du aldrig havde hørt om, men som viste sig at lave vin i verdensklasse.

Økonomi? Hverken benzin eller diesel er billig. Dertil kommer vejafgifter. På den anden side kan en stak flybilletter til hele familien hurtigt blive en meget dyr omgang. Læg dertil udgifter til at leje en bil i Alicante. Så kan kør selv til Alicante let være billigere.

Tid? Ok, kør selv til Alicante tager længere tid end en flyvetur, men hvis et par stykker eller flere deles om at sidde bag rattet, kan én overnatning undervejs være nok undervejs til Alicante.

Og når bilen, du og resten af familien skal have et pusterum, kan I slappe af i en lækker feriebolig i Alicante. En feriebolig du nemt finder og booker hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.