Emne nr.: 306-ES9751.115.1
Emne nr.: 306-ES9751.115.1

Din søgning efter ”santa pola villa pool” nærmer sig vejs ende nu. Intet andet sted kan du nemlig finde så mange villaer med pool samlet ét sted som på denne side. Kort og godt får du de bedste chancer for at få alle dine ønsker til din villa til at blive virkeliggjort hos os, fordi vi giver dig overblik. Selve bookingen klares også nemt og enkelt online.

Med beslutningen om at booke en villa med pool har du også taget en beslutning om, at familiens næste ferie skal holdes på første klasse. Og det er netop, hvad I får. Med fri adgang til jeres egen pool, når som helst det passer jer, alverdens tid til at være sammen og nem adgang til ferieoplevelser i nærområdet, kommer I ikke til at mangle noget.

Villaerne med pool er populære hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke et must. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan en villa en stadigt mere populær ferieform. Familien slipper væk fra hverdagen og vender tilbage fulde af frisk energi.

Ferien er noget særligt, og en villa er den oplagte ramme omkring den. Dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i den villa, I beslutter jer for.

Når du er på udkig efter en villa til familiens næste ferie, er det vigtigt, at den villa, du vælger, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når din søgning efter ”santa pola villa pool” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet nøjagtig den villa, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din villa i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev den spanske charme i kystbyen Santa Pola og nyd solen, stranden og de lange gåture med familien.

Middelhavets beboere kan man se helt tæt på i Santa Pola Aquarium Municipal. I vil blive overrasket over, hvilke fantastiske havdyr, der tumler sig i havet lige for fødderne af jer.

Blandt Santa Polas highlights finder man en tur med Tabarca Water Taxi. Båden sejler regelmæssigt flere gange om dagen, og destinationen er øen af samme navn - og bare rolig, der er også en returbillet inkluderet.

Hvis I er vilde med salt-lagunerne i Santa Pola, skal I besøge "Parque natural de las Salinas", hvor I kan se, hvordan man udvinder havsalt i anlægget.

Aktive feriegæster vil med sikkerhed værdsatte de lange vandreruter ved "Clot de Galvany", der går gennem Santa Polas fantastiske dyre- og planteverden. Afsides strandpromandens hektiske liv, kan man her nyde en fredelig gåtur eller længere vandrerute i smukke omgivelser.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle villaer. Du vil altid være dækket af den, når du booker din villa hos os.

Hvis du finder den villa, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din villa.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til den villa, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 17 sommerhuse