En feriebolig ved stranden i Alicante byder ud over sol og strand på storbyliv og et hav af oplevelser på den solbeskinnede Costa Blanca-kyst.
Se ferieboliger ved stranden i Alicante
feriebolig strand alicante_306-ES9740.58.1
Emne nr. 306-ES9740.58.1.

Feriebolig ved stranden i Alicante:

En feriebolig ved stranden i Alicante er perfekt for jer, der elsker sol, strand og badeferie, men som også gerne vil opleve storbyliv og ’det ægte Spanien’.

En feriebolig på stranden i Alicante ligger nemlig nær:

 • farverige markeder med højrøstet spansk folklore
 • shopping i modebutikker og stormagasiner
 • en labyrint af snævre gader i en bydel med rødder i middelalderen
 • listige barer, tjekkede cafeer og restauranter med tapas, paella og andre lækkerier
 • en af Europas største middelalderborge
 • en elegant strandpromenade

Alt dette – og meget mere, som du selv vil få fornøjelsen af at opdage – finder du i Alicante, hovedstaden på den 300 kilometer lange og solbeskinnede Costa Blanca-kyst.

Selv om Alicante kun har lidt flere indbyggere end Aarhus, føles byen langt større og byder på et hav af indtryk, stemninger og fristelser. Men heldigvis er alt i gåafstand og tæt på en feriebolig på stranden i Alicante.

Masser af strand

Og strand får du masser af på Costa Blanca. Få minutters gang fra Alicantes centrum ligger den en kilometer lange, rene og børnevenlige Playa del Postiguet med vajende palmer og gyldent sand lige ud til et varmt og turkisblåt Middelhavet.

5-10 minutters kørsel med bus eller sporvogn nordpå tager dig til den syv kilometer Playa de San Juan, som regnes blandt Europas bedste strande.

Ringere bliver den ikke af at ligge i et af verdens sundeste klimaer med over 300 årlige solskinsdage og en gennemsnitstemperatur året rundt på 18 grader. Perfekt til jule- og vinterferie i shorts og solbriller eller den klassiske daseferie om sommeren. Som for øvrigt varer til langt ind i efteråret.

Landsby på klippetop

Men Costa Blanca er også op til 1.600 meter høje bjerge med øde egne, der er perfekte til vandreture. Du finder også idylliske landsbyer med hvidskurede huse. Nogle af dem ligger i fantastiske omgivelser. For eksempel Guadalest, som er bygget ovenpå en 700 meter høj klippe, en halv time fra feriebyen Benidorm.

Vingårde er der 52 af på Costa Blanca. Smag eksempelvis på klassevin hos Bodegas Mendoza nær landsbyen Alfaz del Pi eller få fyldt en halvanden liters plasticflaske med ok rødvin til spotpris hos en lokal bonde.

Skal den stå på action og forlystelser for børnene, kan I for eksempel opleve søløve- og papegøjeshows i MundoMar ved Benidorm, slå jer løs i Terra Mítica, Spaniens svar på Disneyland eller fyre den af i et vandland som Aquapolis ved Torrevieja.

En ferie i en feriebolig ved stranden i Alicante har det hele. Så glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en feriebolig hos Feline.

Se ferieboliger ved stranden i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.