Skønne strande ved et turkisblåt Middelhav, masser af sol og rig mulighed for at se det ægte Spanien er blandt plusserne ved ferielejligheder ved stranden i Alicante.
Se ferielejligheder ved stranden i Alicante
ferielejligheder strand alicante_306-ES9751.310.1
Emne nr. 306-ES9751.310.1.

Få mere ud af ferien med ferielejligheder ved stranden i Alicante

Ferielejligheder ved stranden i Alicante er perfekte for jer, for hvem ferie sydpå er mere end at blive solskoldet ved poolen på et anonymt turisthotel på en charterferie.

Ferielejligheder ved stranden i Alicante åbner nemlig for, at du kan kombinere sol og strand med en storbyferie i lommeformat og oplevelser på Costa Blanca-kysten.

Det ved Pernille Andersen som tog op i bjergene bag den 300 kilometer lange Costa Blanca-kyst.

"Der ligger gamle, smukke landsbyer med velbevarede huse, hvor tiden næsten synes at være gået i stå. Vi fandt også nogle vingårde deroppe, hvor man kan komme på vinsmagning og købe fem liter vin i plasticdunk. Det er både sjovere og billigere end at købe den i supermarkedet," siger Pernille Andersen.

Se ferielejligheder ved stranden i Alicante

Glem guidebogen

Hun opfordrer til, at man på en udflugt fra sin ferielejlighed på Costa Blanca lader guidebøger og GPS ligge.

"Man skal ikke forberede alt for meget og kigge i bøger, for så kommer man derhen, hvor alle de andre turister er. I stedet skal man bare følge vejen og se, hvad man kommer til," lyder opfordringen fra Pernille Andersen.

Hun boede med sin familie i en af de mange ferielejligheder ved stranden i Alicante. Byen har over 300 årlige solskinsdage, er Costa Blancas hovedstad, er lidt større end Aarhus og har alt til storbyferien på et lille areal.

Alt ligger nemlig i gåafstand – også fra de dejlige ferielejligheder ved stranden i Alicante.

Det betyder eksempelvis, at du kort efter shopping i de eksklusive butikker og stormagasiner i kvarteret omkring Avenida Maisonnave-gaden kan fare vild i labyrinten af smalle gader og gyder i den Alicantes bydel, El Casco.

Se ferielejligheder ved stranden i Alicante

Barer og kirker

Her kan du beundre og besøge prægtige bygningsværker som kirkerne Santa Maria og Sankt Nikolaus samt rådhuset i barokstil eller nyde stemningen på en af de flere hundrede barer, cafeer og restauranter i El Casco.

Få minutter derfra finder du Alicantes berømte strandpromenade, hvor alicantinere i alle aldre nyder at slentre under de vajande palmer på en fortovsmosaik af 6,5 millioner marmorsten.

De er også underlag for boder med kunsthåndværk og lædervarer samt gøglere, jonglører, gademusikanter og El Mercado de los Hippies; hippiemarkedet.

Et andet farverigt og folkeligt marked, det store Mercado Central, venter 10 minutters gang fra strandpromenaden.

Mercado Central bugner af frisk, solmoden frugt og grønt, iberiske skinker, alt godt fra havet, oste, krydderier, olivenolie samt højrøstet snak fra alicantinere på indkøb.

Se ferielejligheder ved stranden i Alicante

Fantastisk udsigt

En helt anderledes atmosfære venter på Santa Bárbara-borgen, Alicantes vartegn, som knejser på det 166 meter høje Benacantil-bjerg.

Her, fra en af Europas største middelalderfæstninger har du fantastiske udsigter over bjergene, Alicante og Middelhavet samt den strand, hvor din ferielejlighed ligger.

Måske ved den en kilometer lange strand Playa del Postigüet, der er nabo til Alicantes centrum. Eller også bor du ved af Europas bedste strande, Playa de San Juan 10 minutter nord for Alicante.

Vælg selv. Der er masser af skønne strande og endnu flere dejlige ferielejligheder ved stranden i Alicante.

Du finder let en lækker ferielejlighed hos Feline Holidays.

Se ferielejligheder ved stranden i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.