Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et feriehus Fanø Danmark. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 712 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit feriehus Fanø Danmark her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt feriehus Fanø Danmark her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et feriehus Fanø Danmark hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et feriehus Fanø Danmark hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Tips til ferieoplevelser

Skøn natur. Hav, strande og klitheder med mulighed for gode traveture og aktiviteter på stranden. Hyggelige bymiljøer i både Sønderho og Nordby.

Fantastisk område! Beliggenheden kan ikke være bedre midt i klitten. Dejlig udsigt og masser af dyreliv omkring - fugle, harer/kaniner, ja sågar rådyr. Sønderho i gåafstand med gammelhyggelig atmosfære, små kunsthåndværkerbutikker, kunstmuseum, hyggelige cafeer, mv. Masser af turmuligheder i en vidunderlig natur.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et feriehus Fanø Danmark hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne feriehus Fanø Danmark til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et feriehus Fanø Danmark, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget venlige og hjælpsomme ved tvivlsspørgsmål og lidt sen bestilling af ekstra-services.

Super hurtig besvarelse af reservation af ferielejlighed til vinterferie Østrig. Vi fik omgående svar på vores henvendelse på reservation. Har tidligere booket ferielejlighed ved Feline, virker meget professionelt og pålideligt.

Vælg mellem 712 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet