Et sommerhus i Dueodde Ferieby er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 132 sommerhuse
Ferieboliger Dueodde Ferieby_130-I50800
Emne nr. 130-I50800

Dueodde Ferieby er privat udlejning af sommerhuse og et ideelt sted at holde ferie for børnefamilier. Området er bilfrit, dvs. der er p-pladser tæt ved husene, så børnene kan trygt løbe og lege på de store udendørs arealer. Her er det nemt at finde nogen at lege med. F.eks. på den store legeplads eller i børnepoolen. Er det ikke vejr til at lege uden døre, er der masser af legemuligheder og legeredskaber i feriebyens aktivitetsrum. Også for større børn.

Blandt de fine faciliteter i feriebyen er mulighed for at leje cykler, klapvogne og andet udstyr til familiens yngste.

Dueodde Ferieby ligger ca. 100 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, hvor der er masser af lækkert hvidt sand, lavt vand og rampe gennem klitterne ned til vandet for kørestole, barnevogne m.m. Vil man se det hele lidt fra oven, kan man tage trapperne op til toppen af Dueodde Fyr, der er det højeste fyrtårn i hele Skandinavien.

Holder man ferie i et sommerhus i Dueodde Ferieby, er man tæt på mange af Bornholms skønne seværdigheder. F.eks. er der kun 17 km til Oplevelsescenter NaturBornholm, hvor man bl.a. kan opleve dinosaurer og levende krokodiller og blive meget klogere på den unikke natur på Bornholm. Selve landskabet på Bornholm indbyder til cykel- og vandreture. Lad f.eks. turen gå til den hyggelige by Snogebæk, hvor man bl.a. kan smage på de røgede fisk, som øen er så berømt for.

Lej dit sommerhus i Dueodde Ferieby her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus i Dueodde Ferieby her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus i Dueodde Ferieby.

Når du lejer et sommerhus i Dueodde Ferieby hos Feline Holidays, betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus i Dueodde Ferieby hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus i Dueodde Ferieby, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så væsentligt er det imidlertid, at du på denne måde forbedrer dine chancer for at booke dit foretrukne sommerhus i Dueodde Ferieby.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus i Dueodde Ferieby, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Dueodde Ferieby til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen. Pengene vil blive indsat på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Dueodde Ferieby, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 132 sommerhuse

Andre artikler om Dueodde

Vis alle artikler om Dueodde

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Klipper langs kysten på Bornholm