Emne nr.: 130-I51808
Emne nr.: 130-I51808

Uanset hvilken ferielejlighed du bestemmer dig for, kan du roligt glæde dig til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en ferielejlighed med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

I forbindelse med din søgning efter ”ferielejlighed dueodde strand” er det af væsentlig betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange ferielejligheder som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den ferielejlighed, der imødekommer dine behov. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på siden; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde din ferielejlighed er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Når I har taget en beslutning om, at I vil holde ferie tæt ved en strand, får I det bedst mulige udgangspunkt for at finde netop den ferielejlighed, der imødekommer jeres behov. Forklaringen er, at langt de fleste af de mange ferielejligheder, som hjemmesiden her giver adgang til, er opført i ferieområder tæt ved en kyst eller en sø. Kort sagt: Du får helt automatisk et meget stort udvalg af ferielejligheder, som du kan vælge og vrage mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mange attraktive seværdigheder sikrer, at landsbyen Dueodde er meget velegnet destination til at tilbringe ens ferie med hele familien.

Den smukke kirke i Nexø nær Dueodde er på grund af dens design en omvej værd, når man besøger stedet.

Dueodde Strand er meget populær blandt mange familier på grund af dens bredde, fine sand og er meget sikker for børn.

Udstillingen NaturBornholm i Aakirkeby, ikke langt fra Dueodde, præsenterer Bornholms tilblivelseshistorie på en meget levende måde.

Vandfaldet i Døndal, som er særligt imponerende i foråret, er omkring 20 til 25 meter højt og anses som værende Danmarks største vandfald.

Hvis du tilbringer din ferie i et feriehus i Dueodde, bør du ikke gå glip af et besøg i det smukke landskab i Helligdomsklipperne, da du her kan se beundringsværdige klipper.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den ferielejlighed, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en ferielejlighed, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til din ferielejlighed.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til den ferielejlighed, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 22 sommerhuse