Emne nr.: 130-I51808
Emne nr.: 130-I51808

Du går aldrig galt i byen, når du planlægger at leje en hytte ved stranden. Hele familien vil elske at nyde livet ved vandet, og der er rigtig gode odds for, at I kan få opfyldt alle de ønsker, I har til jeres hytte. Forklaringen er, at de fleste af dem er opført tæt ved vandet; enten i form af havet eller i form af en sø. Der er derfor et stort udvalg af hytter at vælge mellem.

Det bedste ved at booke en hytte er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i den hytte, I har udvalgt jer, til noget helt særligt.

Når du leder en hytte til familiens kommende ferie, er det meget vigtigt, at den hytte, du bestemmer dig for, matcher så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet din hytte, er det væsentligt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis man søger efter en feriedestination, hvor man kan lave mange forskellige aktiviteter, er Dueodde syd for Bornholm et rigtigt godt valg.

Udstillingen NaturBornholm i Aakirkeby, ikke langt fra Dueodde, præsenterer Bornholms tilblivelseshistorie på en meget levende måde.

Da den smukke Dueodde Strand også er rigtig god til windsurfing, er en ferie i denne region især anbefalelsesværdig, hvis man altid har ønsket at surfe.

Et dejligt udflugtsmål på en ferie i Dueodde er sildrøghuset i Hasle, hvor man stadig kan ryge ved hjælp af traditionelle metoder, hvilket også kan opleves på tæt hold.

I et tårn nær Dueodde, der engang havde et hemmeligt aflytningssystem, findes der nu et museum om den kolde krig, hvor du og din familie kan lære mange interessante detaljer om denne tid.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for din hytte.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder den hytte, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til den hytte, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 22 sommerhuse