Emne nr.: 130-I51533
Emne nr.: 130-I51533

Et sommerhus er det optimale valg, når det atter er tid til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Her på hjemmesiden kan du til hver en tid få overblikket over det største udvalg af de billige sommerhuse, det er muligt at leje i øjeblikket.

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil til, kan du glæde dig til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

Antallet af sommerhuse til denne lave pris svinger temmelig meget i løbet af året. Der er færrest i juni, juli og august samt i skolernes øvrige ferie. Resten af året er der derimod et ret stort udvalg - og derfor har du de bedste chancer, hvis din ankomstdato ligger uden for de perioder, der er højsæson.

Selvfølgelig kan du være heldig at finde et sommerhus til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

Mængden af billige sommerhuse kan variere temmelig meget fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus sommerhuse med egen poolafdeling kan være forholdsvist højt i ét område og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige lejepriser altid være højere, så her vil der typisk findes en lav mængde sommerhuse, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

I tilfælde, hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, er det vores anbefaling, at du udvider det område, du søger i. Herved øger du nemlig mængden af de sommerhuse, som indgår i søgningen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ro, afslapning og en atmosfære, hvor man kan slappe af til fulde, gør Dueodde til en drømmedestination for alle, der virkelig ønsker at slappe af.

Mange små vandløb i området omkring Dueodde sikrer, at lystfiskere får fuld værdi for dere penge på en ferie i regionen.

Hvis du vil tilbyde dine børn en speciel oplevelse i deres ferie i et feriehus i Dueodde, kan en tur til forlystelsesparken Joboland med dens forskellige attraktioner anbefales.

Under en ferie i Dueodde er det en god ide at besøge fiskerøgeriet i den nærliggende by Snogebæk, da man her kan købe vidunderlige røget specialiteter.

Udstillingen NaturBornholm i Aakirkeby, ikke langt fra Dueodde, præsenterer Bornholms tilblivelseshistorie på en meget levende måde.

Det højeste punkt på Bornholm, kendt som Rytterknægten, ligger i nærheden af Dueodde, og er et yndet udsigtspunkt, hvorfra man har en vidunderlig panoramaudsigt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 37 sommerhuse