Firenze er den kulturelle hovedstad i Toscana, så udflugter til byens gamle bydel, hvor der er mange spændende bygningsværker, museer og kunstværker, er særdeles oplagt. Besøg også de livlige markeder - eksempelvis det, der ligger i midten af den gamle bydel Basilika San Lorenzo.
Vælg mellem 114 sommerhuse
Dejligt feriehus til 7 personer beliggende i bakkerne omkring Firenze (2 km) med en skøn have og terrasse.
Dejligt feriehus til 7 personer beliggende i bakkerne omkring Firenze (2 km) med en skøn have og terrasse. På terrassen kan man sidde og spise med øjnene hvilende på udsigten til Firenze. Emne nr. 140-ITF332

Firenze er ganske vist Toscanas kulturelle hovedstad, men byens opland har også masser at byde på:

”Vi tog på skønne udflugter, bl.a. til en vingård. Det var spændende at se, hvordan de lavede tingene”, fortæller Lone Frederiksen. Hun rejste med sine børn og børnebørn og boede i en af de komfortable ferieboliger i det populære Toscana - og hun var vild med det: ”Smukt landskab, vi fik rigtig slappet af og de yngste nød virkelig feriehusets pool!”

Har man brug for at se noget andet end poolen og stranden, er det oplagt at opleve Firenze til fods og i ro og mag betragte byens bygninger og kunstværker. For hurtigt at komme fra en by til den næste, bør man tage bus, metro eller sporvogn. Grunden til, at det er en god ide at benytte offentlige transportmidler er, at biler med udenlandske nummerplader samt udlejningsbiler ikke er tilladt i flere områder af Firenze, især i byens gamle del.

Hvis du vil besøge de berømte Uffizier eller Michelangelos verdensberømte skulptur ”David” på kunstakademiet, er det en god ide at bestille billetterne på nettet, før du tager afsted, for at undgå kø.

Tag en slentretur med familien igennem de billedskønne stræder og kig efter små souvenirs ved standene, der er adskillige markeder i Firenze. Det nok vigtigste marked ligger i midten af den gamle bydel ved Basilika San Lorenzo, som man kan besøge hver dag undtagen om søndagen og mandagen.

Leje af sommerhus Firenze med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Firenze med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Firenze på den letteste måde. Lej dit sommerhus Firenze nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Firenze - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Firenze. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Firenze. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Firenze hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Firenze her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Firenze, et feriehus Firenze eller en feriebolig Firenze er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Firenze til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Firenze nu!

Vælg mellem 114 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.