Firenze er den kulturelle hovedstad i Toscana, så udflugter til byens gamle bydel, hvor der er mange spændende bygningsværker, museer og kunstværker, er særdeles oplagt. Besøg også de livlige markeder - eksempelvis det, der ligger i midten af den gamle bydel Basilika San Lorenzo.
Vælg mellem 136 sommerhuse
Dejligt feriehus til 7 personer beliggende i bakkerne omkring Firenze (2 km) med en skøn have og terrasse.
Dejligt feriehus til 7 personer beliggende i bakkerne omkring Firenze (2 km) med en skøn have og terrasse. På terrassen kan man sidde og spise med øjnene hvilende på udsigten til Firenze. Emne nr. 140-ITF332

Firenze er ganske vist Toscanas kulturelle hovedstad, men byens opland har også masser at byde på:

”Vi tog på skønne udflugter, bl.a. til en vingård. Det var spændende at se, hvordan de lavede tingene”, fortæller Lone Frederiksen. Hun rejste med sine børn og børnebørn og boede i en af de komfortable ferieboliger i det populære Toscana - og hun var vild med det: ”Smukt landskab, vi fik rigtig slappet af og de yngste nød virkelig feriehusets pool!”

Har man brug for at se noget andet end poolen og stranden, er det oplagt at opleve Firenze til fods og i ro og mag betragte byens bygninger og kunstværker. For hurtigt at komme fra en by til den næste, bør man tage bus, metro eller sporvogn. Grunden til, at det er en god ide at benytte offentlige transportmidler er, at biler med udenlandske nummerplader samt udlejningsbiler ikke er tilladt i flere områder af Firenze, især i byens gamle del.

Hvis du vil besøge de berømte Uffizier eller Michelangelos verdensberømte skulptur ”David” på kunstakademiet, er det en god ide at bestille billetterne på nettet, før du tager afsted, for at undgå kø.

Tag en slentretur med familien igennem de billedskønne stræder og kig efter små souvenirs ved standene, der er adskillige markeder i Firenze. Det nok vigtigste marked ligger i midten af den gamle bydel ved Basilika San Lorenzo, som man kan besøge hver dag undtagen om søndagen og mandagen.

Privat sommerhusudlejning Firenze - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Firenze har private ejere. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Firenze. Når du beslutter at leje sommerhus privat Firenze hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder gennem Felines partnere. Sommerhus privat udlejning Firenze? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Firenze hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Firenze
Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Firenze. Vi giver dig sommerhuse Firenze fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Firenze på ét sted!

Leje af sommerhus Firenze med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Firenze med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Firenze på den letteste måde. Lej dit sommerhus Firenze nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Firenze - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Firenze. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Firenze. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Firenze hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Firenze her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Firenze, et feriehus Firenze eller en feriebolig Firenze er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Firenze til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Firenze nu!

Vælg mellem 136 sommerhuse

Andre artikler om Firenze

 • Feriebolig i Firenze

  Besøg historiske og renæssanceprægede Firenze. Lad jer tiltrække af byens mange spændende bygningsværker, studer dem nærmere og lær mere om byens og bygningernes interessante historie. Oplev de gamle kirker og se hvordan verdensberømte kunstnere har udsmykket dem og andre bygningsværker. Opdag hvordan Firenze i dag stadig er præget af bygningsværker og kunst fra renæssancen.
  Emne nr.: 261-FNZ161
 • Storbyferie i Firenze

  Lad jeres storbyferie gå til den spændende renæssance by Firenze. Bliv betaget af de mange imponerende renæssancebygningsværker og besøg bygninger og kirker i den interessante by. Lad jer også friste af byens mange shoppingmuligheder. Læg vejen forbi eksklusive shoppinggader eller besøg kendte og lokale butikker på gamle shoppinggader, på pladser og i shoppingcentre.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 • Sommerhus i Firenze

  Besøg byens verdensberømte katedral og sug den udvendige og indvendige renæssancestil til jer. Nyd udsigten over byen fra kirketårnet eller besøg Michelangelo parken og nyd viewet over smukke Firenze. Gå en tur over Arnofloden ad Vecchio-broen og betragt smykkerne fra broens guldsmede. Tag forbi Mercato Nuovo og sikre jeres tilbagevenden til Firenze med en enkelt berøring af bronzevildsvinet.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.7
Vis alle artikler om Firenze

Andre artikler

 1. Feriebolig Toscana

  Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
  8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.