Den italienske ø Elba er helt perfekt hvis man holder af sol, strandliv og masser af vandaktiviteter. Øen har en kyststrækning på omkring 150 kilometer med mange smukke strande.
Vælg mellem 281 sommerhuse
I huset "Cala Rossa" med fælles pool ligger denne ferielejlighed til 4 personer i centrum af Nisporto, kun 300 m fra havet.
I huset "Cala Rossa" med fælles pool ligger denne ferielejlighed til 4 personer i centrum af Nisporto, kun 300 m fra havet. Fra lejligheden er der 7 km til centrum af Rio nell´Elba og 16 km til centrum af Porto Azzurro. Emne nr. 313-IT8610.870.3

”Fantastisk - vi kommer helt sikker igen”, siger Rikke Stenlev, som er vild med øen Elba. Sammen med sin familie havde hun booket en af de hyggelige ferieboliger på Elba, og hun er især glad for vandaktiviteter: ”Vores familie er glade for at dykke og snorkle, vi elsker at være aktive ved og i vandet”. Og det egner den italienske ø sig jo nærmest perfekt til!

”Der findes så mange forskelligartede strande, og når man dykker, kan man opleve masser af fisk i smukke farver”, fortsætter Rikke Stenlev. F.eks. er de sorte sandstrande og strandene med hvide sten noget helt særligt – meget smukke. Med sine mere end hundrede idylliske og vilde bugter samt skønne sandstrande inviterer Elba til solbadning og en dukkert i det blå hav. De mest kendte strande ligger i bugterne Golfo della Lacona og Golfo di Campo. Men hvis man foretrækker et øde og naturrent stykke strand, findes det også her. Øen har nemlig en kyststrækning på ca. 150 kilometer!

Privat sommerhusudlejning Elba - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Elba er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Elba. Når du vælger at leje sommerhus privat Elba hos Feline risikerer du ikke at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt igennem Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Elba? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Elba hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Elba
På dette website finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Elba. Vi tilbyder dig sommerhuse Elba fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Elba på ét sted!

Leje af sommerhus Elba med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Elba med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Elba er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Elba nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Elba - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Elba. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Elba. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Elba hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Elba her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Elba, et feriehus Elba eller en feriebolig Elba er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Elba til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Elba nu!

Vælg mellem 281 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.