Livorno er et knudepunkt for vigtige færgeforbindelser, og i den gamle havn ligger der også krydstogtskibe for anker. Byen har spændende og interessante historiske seværdigheder at byde på - bl.a. domkirken Duomo San Francesco di Assisi og fæstningsanlægget Fortezza Nuova.
Vælg mellem 36 sommerhuse
3-værelses lejlighed på 45 m² til 5 personer beliggende i centrum af Mazzanta kun 250 m fra havet.
3-værelses lejlighed på 45 m² til 5 personer beliggende i centrum af Mazzanta kun 250 m fra havet. Lejligheden ligger i et feriecenter med pool, børnepool, strandvolleyball, bar, bordtennis m.m. Emne nr. 313-IT5305.100.17

Den imponerende fæstning ’Fortezza Vecchia’ lyser rødt i aftensolen i den gamle Medici-havn i Livorno: Den toscanske havneby ligger ved det Tyrrhenske Hav ved den såkaldte etruskiske riviera - et vidunderligt ferieområde med masser af hyggelige ferieboliger.

Livorno, som er præget af en maritim atmosfære, er knudepunkt for flere af de vigtige færgeforbindelser. Fra denne havn, som hører til en af de største i Italien, sejler der færger til Elba og Korsika samt til øer i det Toscanske Øhav, til Nordafrika, Sardinien og Sicilien. I den gamle havn, Porto Mediceo, ligger der også krydstogtskibe for anker. Og med en smule held kan man sågar få et glimt af Marineakademiets skoleskib, ”Amerigo Vespucci”, når det en sjælden gang er på besøg i havnen.

Hvis man har bestemt sig for at holde ferie i Livorno, er det et must at se byens domkirke, Duomo San Francesco di Assisi, som står på Piazza Grandes største plads. Man bør også se den gamle havn, Porto Mediceo, der blev bygget omkring år 1520, som huser den ovennævnte fæstning, Fortezza Vecchia, der efter omfattende renovering i dag anvendes til kulturelle foranstaltninger og koncerter.

En stor del af Livornos historiske bygninger gik tabt i 2. Verdenskrig, men det under Medici opførte byanlæg kan man stadig fint genkende. De restaurerede fæstningsanlæg, Fortezza Nuova (16. århundrede), med den brede voldgrav, Fosso Reale, er byens park- og haveanlæg og ligeledes meget seværdig. Man bør på ingen måde gå glip af en slentretur igennem det smukke kvarter, Venezia Nuova, ved Via Grande med de flotte forretninger og et meget interessant og levende marked. Kvarteret, som blev opført i 1629, minder meget om sit forbillede, Venedig. Desuden er de imponerende bygninger i Belle Epoque smukt bevaret, især villaerne ved strandpromenaden.

De fleste ferieboliger ligger i omegnen af Livorno, hvor vi befinder os lidt ude på landet. Du kan f.eks. bo på en bondegård omgivet af marker og vinbjerge. Hvis ferieboligerne ligger et stykke væk fra stranden, er de for det meste udstyret med en skøn pool. Dit feriedomicil, som er muret op i store sten, har en typisk rustik landlig indretning og udstråler ægte italiensk stemning, hvilket understreges af den ofte farvestrålende mediterrane vegetation.

Gå på opdagelse i omegnen af Livorno og oplev de lokale madspecialiteter, som først og fremmest består af fiskeretter. De lokale madretter er præget af de forskellige befolkningsgrupper, som har slået sig ned i byen. Den mest kendte ret er Cacciucco, som er en gryderet med fisk. Andre specialiteter er Bordatino (grøntsagsgryderet med polenta), Riso al nero di seppia (sort risotto med blæksprutte), Baccalà og Stoccafisso (klipfisk). Triglie alla Livornese er rød mulle i tomatsauce med peperoncino (chili). Et populært mellemmåltid er Torta de Ceci, der sælges som pizza.

Leje af sommerhus Livorno med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Livorno med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Livorno på den letteste måde. Lej dit sommerhus Livorno nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Livorno - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Livorno. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Livorno. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Livorno hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Livorno her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Livorno, et feriehus Livorno eller en feriebolig Livorno er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Livorno til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Livorno nu!

Vælg mellem 36 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
    Toscana_Depositphotos_389204496_S
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S