Byen Lucca har en spændende historie, der går rigtig langt tilbage. Specielt den gamle bydel må siges af være betagende, idet det middelalderlige særpræg er bevaret til fuldkommenhed. Området råder blandt andet over dejlige strande, kølige skove, drypstenshuler, idylliske landsbyer og ikke mindst et væld af kulinariske fristelser.
Vælg mellem 155 sommerhuse
Ferielejlighed med fælles pool med panoramaudsigt til 8 personer beliggende i et hus fra begyndelsen af det 20. århundrede i det grønne, bakkede terræn ved Lucca.
Ferielejlighed med fælles pool med panoramaudsigt til 8 personer beliggende i et hus fra begyndelsen af det 20. århundrede i det grønne, bakkede terræn ved Lucca. Der er et privat udendørs område med bord og stole. Emne nr. 140-ITL178

Landskabet i den toscanske provins Lucca er mangfoldigt og byens historie går langt tilbage.

Lucca blev grundlagt helt tilbage i antikken og byen er omkranset af en imponerende mur, som blev opført i det 16. til 17. århundrede. I dag er beskyttelsesmuren en offentlig vej med en unik panoramaudsigt.

Den gamle bydel er også meget betagende. Her har man formået at bevare det middelalderlige særpræg fuldstændigt, med karakteristiske stræder og pladser, tårne samt huse med eget tårn, lejligheder bygget af terracotta-sten med balkoner samt herskabelige huse. Lucca er rig på religiøse bygningsværker, elegante pladser og interessante museer. Et af de mere betydningsfulde bygningsværker er det hus, hvor Giacomo Puccini blev født, og som i dag er et museum til minde om den berømte komponist.

Uden for byen finder man smukke veje og landsteder fra det 16. til 19. århundrede, som adelsmænd og rige købmænd lod opføre; de fleste af dem er omgivet af parker med farvestrålende blomster.

Den nærliggende Versilia-kyst, som strækker sig fra de apuaniske alper til nationalparken Migliarino-San Rossore-Massaciuccoli, er takket været sit fortryllende landskab, det frodige planteliv og sine romantiske små byer, f.eks. Torre del Lago Puccini, et populært feriemål. Her kan man se Giacomo Puccinis villa, som i dag er et museum, hvor komponisten boede og hentede inspiration til sin operette Madame Butterfly.

Andre interessante steder er det mondæne Viareggio, med sit berømte karneval, sine strande og sit natteliv, det elegante Forte dei Marmi, Pietrasanta med sine kunstskatte og Camaiore med sine romantiske bygningsværker.

Ej at forglemme Serchio-dalen og Garfagnana med deres idylliske små byer, herunder Borgo a Mozzano, kendt for sin vovede djævlebro (Pointe del Diavolo) og Barga, en fortryllende landsby med kendetegn fra middelalderen.

Lucca-provinsen er rig på traditioner og historie: På grund af sin centrale placering var den igennem århundreder en vigtig handelsplads, hvor den store pilgrimsvej fra middelalderen, Via Francigena, gik igennem, og langs med hvilken der opstod små landsbyer, borge, klostre og sognekirker.

Lucca-provinsen, som går fra kysten og ind i landet, kan både tilbyde kunst og vandsjov, underholdning og kultur, historie og natur, hvilken gør området så enestående.

Ved kysten kan man hellige sig solbadning på stranden og forskellige slags vandsportsaktiviteter, men man kan også vælge at tage på cykeltur i de dejlige kølige pinjeskove. I det hele taget er skovene i dette område perfekte til vandreture samt ture til hest og på cykel. Man bør ikke gå glip af en udflugt til drypstenshulerne (Grotte del Vento), en underjordisk hule med beundringsværdige stalaktitter.

I de termiske bade i Bagni di Lucca kan man nyde godt af forskellige kure samt wellness-behandlinger og tilbringe afslappende dage i et fortryllende landskab.

Luccas gastronomi følger de antikke traditioner. Til forret kan man få forskellige supper, herunder en såkaldte ”Garmucia” (en suppe tilberedt med artiskokker, ærter, tykke bønner og asparges). Af lokale specialiteter kan nævnes spare ribs, flæskesteg med kastanjepolenta, lam med oliven, drosler på spyd og grillede foreller fra floden, Serchio.

Leje af sommerhus Lucca med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Lucca med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Lucca på den letteste måde. Lej dit sommerhus Lucca nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lucca - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Lucca. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Lucca. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Lucca hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lucca her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Lucca, et feriehus Lucca eller en feriebolig Lucca er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie Lucca til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lucca nu!

Vælg mellem 155 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
    Toscana_Depositphotos_389204496_S
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S