I Pisa bør I, ud over at se det skæve tårn, også tage jer tid til at opleve de fire historiske kvarterer i byen, der også bærer livligt præg af de ca. 40.000 studerende, som bor here. Tæt på Pisa ligger de kendte feriebyer Marina di Pisa og Tirrenia, hvor det er de maritime aktiviteter, der præger området.
Vælg mellem 77 sommerhuse
Hyggelig 3-værelses lejlighed med fælles pool til 6 personer beliggende 300 m over havets overflade, 3 km fra centrum af San Giuliano Terme.
Hyggelig 3-værelses lejlighed med fælles pool til 6 personer beliggende 300 m over havets overflade, 3 km fra centrum af San Giuliano Terme og 10 km fra centrum af Pisa. Fra lejligheden er der 3 km til et supermarked og 25 km til den skønne sandstrand "Viareggio/Forte dei Marmi". Emne nr. 313-IT5183.830.2

Pisa er synonym med det skæve tårn, som faktisk hedder ”Campanile”. Men både byen og regionen har nu langt mere at byde på end blot denne specielle bygning med sin karakteristiske skæve position! Pisa er også en vigtig uddannelsesby, som har et velrenommeret universitet og talrige eliteskoler. Byens levende atmosfære er således præget af de ca. 40.000 studerende, som udgør næsten halvdelen af Pisas indbyggere.

Byens centrum går igennem fire historiske bykvarterer, fra banegården i syd til Piazza dei Miracoli (Miraklernes Plads) med det skæve tårn i nord. Centrum for de historiske kvarterer, San Martino, Santa Maria, San Francesco og Sant’Antonio, er Ponte di Mezzo, den centrale bro over Arno.

Da de fleste turister ikke fjerner sig ret langt væk fra det skæve tårn, hvor man er nødt til at stå i kø i virkelig lang tid, er Pisa en af de byer i Toscana, som ellers har bevaret sin autenticitet og ægthed. Blot få hundrede meters gang fra tårnet, kan man opleve vinklede stræder, barer og de for Pisa typiske gulmalede huse, som lader fordums tiders rigdom skinne svagt igennem.

Sommerens højdepunkter: Den 16. juni, aftenen før San Ranieris dag (byens helgen), løber årets ”Luminara” af stablen. Al elektrisk lys langs floden, Arno, slukkes, og tusindvis af stearinlys tændes i og rundt om vinduerne samt i store stativer og efterlader Arno og promenaderne rundt om i et fortryllende lys. Et uforglemmeligt syn for enhver gæst!

Ikke langt fra Pisa kan du indsnuse havluften på stranden i de kendte feriebyer, Marina di Pisa og Tirrenia. Her har aktiviteterne et maritimt præg på grund af det nærliggende hav.

Du finder de fleste idylliske ferieboliger umiddelbart lige i nærheden af Pisa. Du kan f.eks. vælge at bo på et stilfuldt renoverede landsted med pool, som ligger på Monte Serra-bjerget i 300 meters højde, vest for Pisa med betagende panoramaudsigt ud over det grønne landskab. Ejendommen, som er beliggende på terrasseformede skråninger, er omgivet af oliventræer og enge. Her finder du ro til rigtig at kunne slappe af. Efter 2,5 kilometers gåtur på panoramavejen kommer du til middelalderbyen, Buti. Buti var før i tiden kendt for sit kurveflet, i dag producerer egnen olivenolie af høj kvalitet. Du kan også tage på tur til borgene ”Castel Tonini” og ”Castel di Nocco” og tage på vandretur i de smukke omgivelser.

”Kør ud og oplev noget om formiddagen og tilbring så eftermiddagen ved poolen i feriehuset”, anbefaler Aage Christensen.

Privat sommerhusudlejning Pisa - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Pisa er i privat eje. Derfor kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Pisa. Når du vælger at leje sommerhus privat Pisa hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service på alle destinationer igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Pisa? Svaret er enkelt: Lej sommerhus privat Pisa hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Pisa
På dette web site kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse Pisa. Vi tilbyder dig sommerhuse Pisa fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig nemt at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Pisa på ét sted!

Leje af sommerhus Pisa med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Pisa med netop den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Pisa på den letteste måde. Lej dit sommerhus Pisa nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Pisa - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Pisa. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Pisa. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Pisa hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Pisa her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Pisa, et feriehus Pisa eller en feriebolig Pisa er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Pisa til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Pisa nu!

Vælg mellem 77 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.