I Pisa bør I, ud over at se det skæve tårn, også tage jer tid til at opleve de fire historiske kvarterer i byen, der også bærer livligt præg af de ca. 40.000 studerende, som bor here. Tæt på Pisa ligger de kendte feriebyer Marina di Pisa og Tirrenia, hvor det er de maritime aktiviteter, der præger området.
Vælg mellem 10 sommerhuse
Pisa_Depositphotos_53455469_XL

Pisa er synonym med det skæve tårn, som faktisk hedder ”Campanile”. Men både byen og regionen har nu langt mere at byde på end blot denne specielle bygning med sin karakteristiske skæve position! Pisa er også en vigtig uddannelsesby, som har et velrenommeret universitet og talrige eliteskoler. Byens levende atmosfære er således præget af de ca. 40.000 studerende, som udgør næsten halvdelen af Pisas indbyggere.

Byens centrum går igennem fire historiske bykvarterer, fra banegården i syd til Piazza dei Miracoli (Miraklernes Plads) med det skæve tårn i nord. Centrum for de historiske kvarterer, San Martino, Santa Maria, San Francesco og Sant’Antonio, er Ponte di Mezzo, den centrale bro over Arno.

Da de fleste turister ikke fjerner sig ret langt væk fra det skæve tårn, hvor man er nødt til at stå i kø i virkelig lang tid, er Pisa en af de byer i Toscana, som ellers har bevaret sin autenticitet og ægthed. Blot få hundrede meters gang fra tårnet, kan man opleve vinklede stræder, barer og de for Pisa typiske gulmalede huse, som lader fordums tiders rigdom skinne svagt igennem.

Sommerens højdepunkter: Den 16. juni, aftenen før San Ranieris dag (byens helgen), løber årets ”Luminara” af stablen. Al elektrisk lys langs floden, Arno, slukkes, og tusindvis af stearinlys tændes i og rundt om vinduerne samt i store stativer og efterlader Arno og promenaderne rundt om i et fortryllende lys. Et uforglemmeligt syn for enhver gæst!

Ikke langt fra Pisa kan du indsnuse havluften på stranden i de kendte feriebyer, Marina di Pisa og Tirrenia. Her har aktiviteterne et maritimt præg på grund af det nærliggende hav.

Du finder de fleste idylliske ferieboliger umiddelbart lige i nærheden af Pisa. Du kan f.eks. vælge at bo på et stilfuldt renoverede landsted med pool, som ligger på Monte Serra-bjerget i 300 meters højde, vest for Pisa med betagende panoramaudsigt ud over det grønne landskab. Ejendommen, som er beliggende på terrasseformede skråninger, er omgivet af oliventræer og enge. Her finder du ro til rigtig at kunne slappe af. Efter 2,5 kilometers gåtur på panoramavejen kommer du til middelalderbyen, Buti. Buti var før i tiden kendt for sit kurveflet, i dag producerer egnen olivenolie af høj kvalitet. Du kan også tage på tur til borgene ”Castel Tonini” og ”Castel di Nocco” og tage på vandretur i de smukke omgivelser.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.