Frisk havluft, malerisk natur med idylliske slotte og herregårde, gamle møller og ranke fyrtårne. Stilhed! Ro og fred men samtidig med et væld af aktivitetsmuligheder inden for rækkevidde. Lyder det som rammerne for en vellykket ferie? Så velkommen til Ostfriesland . . .
Vælg mellem 7.400 sommerhuse
Dette rummelige sommerhus på 300 m² til 10 personer ligger mellem Aurich og Dornumersiel i hjertet af Ostfriesland.
Dette rummelige sommerhus på 300 m² til 10 personer ligger mellem Aurich og Dornumersiel i hjertet af Ostfriesland. Huset er et perfekt udgangspunkt til en afvekslende ferie. Emne nr. 207-DNS01015F-16.

I den nordvestlige del af den tyske delstat Niedersachsen ligger Ostfriesland - et charmerende område på grund af sin kulturelle og landskabelige mangfoldighed. I det åbne, flade land findes alt fra marsk, mose, grønne enge og gule rapsmarker til voldgrave, haver og parker, lange kanaler, sluser og klapbroer, samt borge, fyrtårne og møller.

Ostfriesland har sine helt egne kulinariske specialiteter og vaner. Prøv f.eks. søtungeruller med romanesco kål eller lammefilet med glaskål sammen med kartofler friskopgravet fra markjorden! Te har en meget stor betydning i området. Den østfrisiske te blanding er berømt og østfriserne har et årligt te forbrug på ca. 2,8 kg te per indbygger! På den baggrund er det ikke underligt, at regionen har hele to temuseer. Ostfriesisches Teemuseum Norden ligger Am Markt 36 i Norden og er et specialitetsmuseum omhandlende teens kulturhistorie i Europa. Bünting Teemuseum, Brunnenstraße 33 i Leer er et nyere museum, der formidler den historiske og forretningsmæssige betydning af den østfrisiske tekultur.

I Norden ligger også badelandet Ocean Wave, som familiens vandhunde bestemt ikke bør gå glip af! Mærk suset når I fra toppen af det røde fyrtårn tager turen ned i den 101 meter lange vandrutsjebane. Nyd det store havbølge bad med en vandtemperatur på 30 grader og de mange andre bade- og sauna tilbud, Ocean Wave har.

I Wilhelmshaven findes flere spændende familievenlige udflugtsmål. Blandt dem er Deutsches Marinemuseum på Südstrand 125. Ud fra temaet ”Mennesker – tider – skibe” giver museet et uddybende og meget interessant indblik i den tyske marinas omskiftelige historie fra 1848 og frem til i dag.
Hygge, leg og underholdning for hele familien fås i Aquarium Wilhelmshaven, der ligger lige ved siden af Deutsches Marinemuseum. Attraktionen indeholder et kæmpeakvarium med over 300 dyrearter, et museum med en enestående fossilsamling samt en stor, indendørs legeplads Bullermeck med mange spændende faciliteter.

Naturskønne Ostfriesland er naturligvis oplagt at udforske på cykel eller til fods, og terrænets beskaffenhed gør, at alle aldersklasser kan være med. Næsten uanset vejret er det en både forfriskende og oplevelsesrigt at tage en kysttur forbi de markante fyrtårne, flokke af får og mange møller og samtidig mærke den friske brise fra Nordsøen i ansigtet.

Brug for mere action i ferien? Læg vejen forbi klatreskoven ”Forest4Fun” i Wiefelstede, hvor I, efter et kort, obligatorisk introduktionskursus, kan udfordre jer selv og hinanden på de i alt 8 klatreparkours.

Vadehavet, der er Verdensnaturarv, er en unik oplevelse både på bare fødder med mudder mellem tæerne, hvor I, med respekt for tidevandet, kan studere sandorme og muslinger, men også set på afstand i tørskoet tilstand iført vandrestøvler på en dejlig afstressende vandretur gennem klitter og på diger.

I mange af de Ostfrieslandske byer findes fine shoppingmuligheder med dejlige gågader og et righoldigt udvalg af både specialbutikker, cafeer og restauranter.

Leje af sommerhus i Ostfriesland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Ostfriesland med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Ostfriesland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Ostfriesland nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Ostfriesland - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Ostfriesland. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Ostfriesland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Ostfriesland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ostfriesland her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Ostfriesland, et feriehus i Ostfriesland eller en feriebolig i Ostfriesland er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Ostfriesland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ostfriesland nu!

Vælg mellem 7.400 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Niedersachsen

    Niedersachen dækker et kæmpe område fra Nordsøen og den hollandske grænse og helt ned til Harzen. Derfor er naturen også meget varieret med vadehav, sandstrande og klitter i nord, til søer, bjerge og skove længere sydpå. Her er masser af muligheder for udendørs aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien.
    Drømmehus til 10 personer beliggende på en smuk naturgrund i Wingst, tæt på et badeland med både inden- og udendørs pool samt vandrutsjebane.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland