Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et Fanø sommerhuse til leje. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 678 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit Fanø sommerhuse til leje her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt Fanø sommerhuse til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et Fanø sommerhuse til leje hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

brug skovlegepladsen mellem Sønderho og Nordby

besøg omegen på cykel for at opleve naturen

flot natur og meget dyreliv. Vi så vild kaniner, fasaner, hjort - en god oplevlse for vores børnebørn

Rigtig lækkert område. Lækker strand.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et Fanø sommerhuse til leje hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne Fanø sommerhuse til leje til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et Fanø sommerhuse til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Det er dejlig let at finde sommerhus hos jer - indtil videre har jeg altid bestilt via telefon - og det har altid været en dejlig oplevelse.

Lækker side og god service, mange forskellige dejlige emner.

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Fin fin service, bruger jer altid som førstevalg. Fin service, god rådgivning omkring forskellige valg. Overskuelig hjemmeside. Ser altid først hvad I kan tilbyde. Anbefaler jer til andre. Rene plusser herfra :-)

Vælg mellem 678 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet