Artikler

 1. Skihytter Østrig 20 personer

  Skihytter i Østrig til 20 personer er perfekte til en skiferie for en stor familie eller en gruppe venner. Sådan siger Karsten Iversen efter en skiferie med fire familier i en af alpelandets skihytter i Østrig til 20 personer.
  skihytter østrig 20 personer_250-FUE340
 2. Feriebolig Wildschönau

  Nyd den fantastiske følelse når en af de mange gondolbaner fører jer gennem den klare luft højt op i bjergene. På toppen ved Niederau ligger Markbachjochalm med både børnezoo og legeplads og lounge stole til de voksne, så alle kan få deres ønsker opfyldt. Den helt ideelle måde at starte vandreturen på. 300 km velholdte stier i en højde af 828-2309 meter byder velkommen til de vidunderlige bjerge.
  Dejlig ferielejlighed til 2 personer beliggende i det idylliske feriested Niederau i Wildschönau.
 3. Feriebolig Østtyrol

  Tyrol er et populært feriemål, og det forstår man godt. Naturen byder på de højeste tinder, smukkeste og reneste badesøer og masser af familievenlige oplevelser. Hverdagens stress og jag forsvinder sporløst i den rene bjergluft, når voksne og børn tager på eventyr sammen og får fornyet energi.
  Hyggelig og lys indrettet 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i Kals 24 km fra Matrei i Østtyrol.
 4. Feriebolig Silvretta Montafon

  Silvretta Montafon er først og fremmest kendt for sine fantastisk fine faciliteter til udøvelse af vintersport. Området har imidlertid også rigtig meget at byde på i sommerhalvåret. Hvad enten I er til sport og action eller afslapning og leg, så er alle muligheder for en vellykket ferie til stede her.
  Hyggelig lejlighed i stueetagen til 4 personer beliggende i Huset Jacquelin direkte på skibakken i Silbertal kun 300 m fra skiliften.
 5. Feriebolig Saalbach-Hinterglemm

  I den utroligt flotte natur venter stribevis af sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Sommeren byder på badeland og flere forlystelsesparker som både børn og voksne vil elske at besøge. Glæd jer til nogle hyggelige og afslappende timer, med masser af tid til hinanden. Om vinteren er Saalbach-Hinterglemm et utroligt populært skiområde.
  Ikke langt fra skiområdet Saalbach-Hinterglemm og tæt på centrum af Hinterglemm ligger denne rummelige lejlighed til 8 personer.
 6. Feriebolig Burgenland

  Burgenland er en attraktiv feriedestination både for den kulturelt- og den sportsinteresserede børnefamilie. Samtidig har området et dejligt, solrigt klima hvilket tilsammen giver optimale betingelser for en succesrig ferieoplevelse.
  Luftballoner over bjergene i Burgenland, Østrig
 7. Feriebolig Kärnten

  Besøg det smukke og varme Kärnten, der med sine varme badesøer, skønne vandre- og cykelruter, maleriske byer og mange spændende attraktioner er super ideelt for børnefamilier. Hvad enten I ønsker at slappe af og bare nyde tiden med hinanden, eller I er til action sport og nye oplevelser hver dag – så er mulighederne her.
  Denne luksus feriebolig til 8 personer er beliggende i 1600 m højde i Klippitztörl, som er en del af Bad St. Leonard.
 8. Feriebolig Niederösterreich

  Mærk freden og roen i den uberørt natur - eller kombiner ferien med udendørs aktiviteter i det smukke landskab. Vinmarker, frodige enge, smalle kløfter, bølgende bakker, forrevne højderygge og forfriskende floder. Her mangler intet - ikke engang krystalklare badesøer. Ta' på cykel- eller vandreture i de mange nationalparker og oplev det rige dyreliv. Husk fiskestang og badetøj.
  Smukt landskab med ruinerne af Aggstein Slot og Donau ved solnedgang i Wachau, Niederösterreich